Αθλητισμός

ΠΑΟΚ Ελσίνκι,4-2: Μόνο εσύ! Πρώτη ελληνική ομάδα με 16 βαθμούς σε όμιλο [vid]

ΠΑΟΚ Ελσίνκι,4-2: Μόνο εσύ! Πρώτη ελληνική ομάδα με 16 βαθμούς σε όμιλο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [365834] EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟΚ - ΕΛΣΙΝΚΙ (ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / MEGA PRESS)

Ο ΠΑΟΚ μπήκε με ορμή στο παιχνίδι

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τη φάση των ομίλων, καθώς επικράτησε με 4-2 της Ελσίνκι για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Conference League και τυπικά, πλέον, πέρασε στους «16» της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε με ορμή στο παιχνίδι και πριν συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο είχε την πρώτη του τελική, με το σουτ του Κωνσταντέλια εντός περιοχής να εξουδετερώνεται από τον Μαένπα, για να ακολουθήσει όμως ψυχρολουσία, αφού η Ελσίνκι άνοιξε το σκορ στην πρώτη επικίνδυνη επίσκεψή της στα αντίπαλα καρέ.

Το 1-1 ήταν μάλιστα προϊόν όμορφης οργανωμένης προσπάθειας, με τον Τάισον να επιτίθεται κατά μέτωπο και να τροφοδοτεί τον Μεϊτέ, εκείνον να γυρίζει υπέροχα στο ύψος του πέναλτι και τον Οζντόεφ που ακολουθούσε ως τρέιλερ τη μπάλα να εκτελεί τον Μαένπα με δυνατό σουτ (1-1).

Από την πλευρά της η Ελσίνκι βρήκε ένα δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις με εύστοχο πέναλτι του Χετεμάι για να μειώσει σε 4-2, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το φινάλε, για να σφραγίσει μία μεγάλη νίκη που έστειλε με θριαμβευτικό τρόπο τον ΠΑΟΚ στους 16 του Conference League.

  • ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα (72′ Βιεϊρίνια), Τροστ-Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες (72′ Μπάμπα), Μεϊτέ, Οζντόεφ (71′ Αντόνιο), Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας (75′ Μουργκ), Τάισον, Τόμας (80′ Τζίμας)
  • ΕΛΣΙΝΚΙ: Μαένπα, Τοίβιο, Ντα Γκράκα, Χαμαλάινεν, Σοΐρι, Κανελλόπουλος (66′ Μπένισαν), Λίνγκαμ (80′ Πανάνεν), Κέσκινεν (66′ Ολίλα), Χόστικα (66′ Χετεμάι), Ραντούλοβιτς (65′ Ολουσάνια), Μπαντέ

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής στον 7ο όμιλο

  • Αμπερντίν – Άιντραχτ 2-0 (41′ Ντουκ, 74′ Σοκλέρ)
  • ΠΑΟΚ – Ελσίνκι 4-2 (37′ Οζντόεφ, 47′ Κωνσταντέλιας, 53′ αυτ. Τοίβιο, 85′ Μουργκ / 6′ Ραντούλοβιτς, 90+2′ πεν. Χετεμάι)
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments