Αθλητισμός

Κωνσταντέλιας: “Να πάμε μέχρι το τέλος, όσο αντέξουμε”

Κωνσταντέλιας: “Να πάμε μέχρι το τέλος, όσο αντέξουμε”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας σε δηλώσεις που έκανε στο PAOK TV μετά τη νίκη του Δικεφάλου με 4-2 κόντρα στην Ελσίνκι, τόνισε ότι η ομάδα του έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση από την πορεία της στο Conference League και πως στόχος της είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας μίλησε για την πορεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και τη σχέση του με τον Τάισον, μετά τη νίκη με 4-2 κόντρα στην Ελσίνκι για την τελευταία αγωνιστική του Conference League.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας σε δηλώσεις που έκανε στο PAOK TV μετά τη νίκη του Δικεφάλου με 4-2 κόντρα στην Ελσίνκι, τόνισε ότι η ομάδα του έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση από την πορεία της στο Conference League και πως στόχος της είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη UEFA Europa Conference League (@europacnfleague)

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την πορεία στην Ευρώπη:

Παίρνουμε αυτοπεποίθηση, συνεχίζουμε τώρα στους 16 της διοργάνωσης και θέλουμε να πάμε ως το τέλος, όσο αντέξουμε. Η ομάδα είναι καλά και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι σκοράρουν πολλοί διαφορετικοί παίκτες”.

Για τη σχέση του με τον Τάισον:

Υπάρχει μεγάλη αγάπη από την πλευρά μου για τον Τάισον. Χαίρομαι να παίζω ποδόσφαιρο μαζί του και παίρνω πολλά πράγματα από αυτόν. Έχει ζήσει πολλά στο ποδόσφαιρο. Μπορεί η επικοινωνία να μην είναι τόσο εύκολη, λόγω γλώσσας, αλλά μεταξύ μας επικοινωνούμε“.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments