Ελλάδα

Βίντεο – ντοκουμέντο από την επίθεση στο Γκάζι

Βίντεο – ντοκουμέντο από την επίθεση στο Γκάζι

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση

Οι δύο δράστες πλησιάζουν στο σημείο και πυροβολούν τα θύματα μετά τον διαπληκτισμό που είχαν.

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από τη στιγμή των πυροβολισμών στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου στις οποίες διακρίνεται ο αδίστακτος πιστολέρο να σηκώνει το όπλο του και να «γαζώνει» εν ψυχρώ τους τρεις, νεαρούς Κρητικούς.

Σε βίντεο που ανέβηκε στο Τικ Τok φαίνονται οι δύο επιβάτες του ανθρακί Range Rover να κατεβαίνουν από το πολυτελές τζιπ, να κατευθύνονται προς την παρέα των Κρητικών και να διαπληκτίζονται μαζί τους.

Αφού συνομιλούν μαζί τους στη συνέχεια κινούνται προς το όχημα τους μαζί με τα τρία θύματα. Ξεκινάει ένας καβγάς και ο ένας νεαρός γρονθοκοπεί τον οδηγό του τζιπ την ώρα που ο συνοδηγός κλωτσά και χτυπά το δεύτερο θύμα.

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και μπροστά στα μάτια εκατοντάδων θαμώνων των νυχτερινών κέντρων ο πιστολέρο βγάζει το όπλο του και αρχίζει να πυροβολεί.

Αρχικά σημαδεύει τον νεαρό που χτυπήθηκε με το συνεργό του, κατόπιν ρίχνει στο κεφάλι του δεύτερου άτομου που προσπαθεί να απομακρυνθεί ενώ δεν δίσταζει να πυροβολήσει και ένα τρίτο μέλος της παρέας το οποίο παρακολουθούσε τον καβγά.

Από το βίντεο επιβεβαίωνεται πως ο δράστης άνοιξε πυρ με μικρό όπλο, παλάμης όπως λέγεται, και πυροβόλησε τα τρία θύματα στοχεύοντας στο κεφάλι.

Οι Αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους το συγκεκριμένο υλικό καθώς και τις καταθέσεις των επτά μελών της παρέας που γλίτωσαν από τις σφαίρες του δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί έχουν καταθέσει ότι ο καβγάς ξεκίνησε για ασήμαντη αφορμή όταν ένας από αυτούς φώναξε ένα «εεεε» προς τους υπόλοιπους αλλά οι δράστες νόμισαν πως μιλούσε σε αυτούς. Αμέσως, ακινητοποίησαν το τζιπ τους επί της οδού Ιάκχου και κατέβηκαν ζητώντας το λόγο από τους νεαρούς οι οποίοι απάντησαν πως δεν μιλούσαν σε αυτούς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments