Πολιτική

Φάμελλος: «Η θριαμβολογία, για την πορεία της ελληνικής οικονομίας είναι επικίνδυνη»

Φάμελλος: «Η  θριαμβολογία, για την πορεία της ελληνικής οικονομίας είναι επικίνδυνη»

Πηγή Φωτογραφίας: [365904] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ "ΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2024" / 5η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Η ομιλία του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλου, στο πλαίσιο της συζήτησης για τον προϋπολογισμό στη Βουλή.

«Ο προϋπολογισμός της Νέας Δημοκρατίας για μια ακόμη φορά κινείται σε μνημονιακά απόνερα, τα οποία βλέπουμε και στην πρακτική του κοινωνικού αυτοματισμού την οποία επιχειρήσατε, για μια ακόμη φορά και με το φορολογικό νομοσχέδιο». Ο Σωκράτης Φάμελλος άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, στο πλαίσιο της συζήτησης για τον προϋπολογισμό στη Βουλή.

«Η ακατάσχετη θριαμβολογία, για την πορεία της ελληνικής οικονομίας είναι επικίνδυνη γιατί κρύβεται με κομματική υστεροβουλία και τα λάθη της χρεοκοπίας σας και τον κόπο και το κόστος του ενάρετου κύκλου σωτηρίας που ανέλαβε και υλοποίησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Κρύβεται το κοινωνικό και οικονομικό κόστος της χρεοκοπίας σας με κίνδυνο να μας πάτε στον ίδιο γκρεμό, για να αποπροσανατολίσετε τη δημόσια συζήτηση» δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Διαπιστώσαμε την αγωνιώδη προσπάθεια των υπουργών και των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας να πείσουν τους πολίτες της χώρας ότι η χώρα ζει μία μοναδική εποχή ευημερίας. Όμως αυτή η προσπάθειά σας, που είναι προφανώς επιτελικά σχεδιασμένη σε όρους επικοινωνίας, έχει ένα δομικό πρόβλημα. Έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αυτό που ζουν οι πολίτες. Όση προπαγάνδα και να χρησιμοποιείτε δεν μπορείτε να κρύψετε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα είναι η ακρίβεια, εξαιτίας της οικονομικής πολιτικής σας» τόνισε ο Φάμελλος και συνέχισε:

«Το έχουμε πει και άλλες φορές από αυτό το βήμα. Αυτό που προχωράτε με μεγάλη συνέπεια είναι ένα εκτεταμένο σχέδιο αδικίας μία εκτεταμένη αναδιανομή περιουσιών και εισοδήματος, όπου λίγοι γίνονται πλουσιότεροι και όλο και περισσότεροι συμπατριώτες μας θίγονται γιατί δεν έχουν πρόσβαση στο σύστημα εξουσίας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments