Αθλητισμός

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ρεκόρ καριέρας με 64 πόντους

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ρεκόρ καριέρας με 64 πόντους

Πηγή Φωτογραφίας: © Benny Sieu-USA TODAY Sports

Με τα 17 ριμπάουντ που κατέβασε ο Giannis έφτασε τα 7.621 με τη φανέλα των Μπακς αφήνοντας δεύτερο τον μεγάλο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να γίνεται πρώτος ριμπάουντερ στην ιστορία των Μιλγουόκι Μπακς, προσπερνώντας τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, τα «ελάφια» επικράτησαν 128-119 των Ρόκετς.

Οι back to back νίκες σε διάστημα δύο ημερών για το Μιλγουόκι είναι γεγονός. Οι Μπακς (19-7) επικράτησαν και των Ρόκετς (13-10) με 128-119, στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να γράφει για άλλο ένα βράδυ ιστορία.Αυτήν τη φορά δεν είχε να κάνει με προσωπική επίδοση ή οτιδήποτε άλλο αλλά με το προσπέρασμα του θρύλου Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ στα ριμπάουντ. Προσπερνώντας τον όσον αφορά το franchise, έγινε και επίσημα ο παίκτης που είναι πρώτος στις τρεις βασικές κατηγορίες, πόντους, ριμπάουντ, ασίστ για τους Μπακς.

«Καθάρισαν» με Μίντλετον και Γιάννης στο φινάλε

Όσον αφορά τώρα την ίδια την αναμέτρηση, οι Ρόκετς όπως ήταν αναμενόμενο αποδείχθηκαν πολύ σκληροί για να πεθάνουν. Όμως ο Μίντλετον και ο Αντετοκούνμπο βρήκαν τις λύσεις.

Ο πρώτος σκόραρε 14 πόντους στην 4η περίοδο και πέτυχε το τρίποντο για το 112-106, ενώ ο Αντετοκούνμπο ακολούθησε με καλάθι και φάουλ για το 118-111, έχοντας ακόμα 3’44” για τη λήξη.Οι Ρόκετς ήταν αδύνατο να επιστρέψουν από το σημείο εκείνο και έπειτα, με τον γνωστό για τη… μανούρα που δημιουργεί, Ντίλον Μπρουκς να δέχεται δύο τεχνικές ποινές και να φεύγει λίγο πριν το φινάλε.

Μεγάλη βραδιά και από τον Λίλαρντ

Δεν ήταν μόνο ο Αντετοκούνμπο με τους 26 πόντους του, έχοντας 9/19 δίποντα, τα 17 ριμπάουντ και τις 3 ασίστ. Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ ήρθε να υπογράψει άλλη μια μεγάλη επιθετική βραδιά με 39 πόντους, εκ των οποίων αρκετοί ήρθαν από την περίμετρο, όπου εκτέλεσε με 5/8, για να μοιράσει και 11 ασίστ, δίπλα σε 5 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα.

Στους 20 σταμάτησε ο Μίντλετον, άλλους 18 είχε ο Μπρουκ Λόπεζ, ενώ για τους Ρόκετς πρώτος σκόρερ με 22 ήταν ο Φρεντ ΦανΦλίτ.

Τα δωδεκάλεπτα: 33-28, 71-60, 100-91, 128-119

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments