Ρεβεγιόν Χριστουγέννων Christmas Canapes Yellowtail (Ceviche) Red Prawns (As it is) Pumpkin (Girella Raviolo) Beef Rossini (Wellington) Chocolate Guanaja (Textures) 250 € / άτομο
Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς Protochronia Canapes Espresso Martini oyster Tuna (As it is) Caviar (Pasta) Blue lobster (Grilled) Turbot (Meuniere) Kagoshima Wagyu (BBQ) Chocolate Opalys (Textures) 450 € / άτομο
Premiere
Ρεβεγιόν Χριστουγέννων Σούπα βελουτέ από αγκινάρες Ιερουσαλήμ με αχλάδι, καρπό του κακάο και φουντούκια Ριζότο κολοκύθας με πάπια confit, καραμελωμένα πεκάν και γκοργκοντζόλα Ιβηρικό χοιρινό με καραμελωμένες ρίζες, τζίντζερ και κρέμα γλυκοπατάτας με miso Ντακουάζ ζάχερ, κρέμα σοκολάτας γάλακτος, μαλακό μπισκουί κακάο, γλάσσο πραλίνας φουντουκιού και κομποτέ φρούτων του δάσους Γλυκές λιχουδιές Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς Σούπα κολοκύθα με γκαλανγκάλ και τζίντζερ Χτένια σωτέ με guanciale, παρμεζάνα και παστό κρόκο αυγού Ριζότο με μανιτάρια εποχής, φρέσκια τρούφα και κάστανο Φιλέτο μόσχου με πουρέ παστινάκι – σελινόριζα, chutney εσαλότ και σάλτσα Port με αρωματικά πιπέρια Εκλέρ με ελαφριά μους Gianduja, καραμελωμένα φιστίκια και τραγανά φύλλα βάφλας Γλυκές λιχουδιές St’Astra restaurant
Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς Ποτό καλωσορίσματος: Happy New Year Cocktail Σούπα γλυκιάς κολοκύθας με λέμονγκρας και τζίντζερ Ταρτάρ από μοσχάρι γάλακτος, μαγιονέζα με miso, πίκλες από ρέβα και παντζάρι και αυγό ορτυκιού. Σαλάτα από λεπτοκομμένο φινόκιο, με μπλε καβούρι, άρωμα Λουΐζας και κρέμα από περγαμόντο Raviolo με γαρίδα, αστακός poached σε ελαφριά σάλτσα σαμπάνιας με άρωμα κουμκουάτ Μοσχάρι φιλέτο dry aged, σάλτσα gravy με cranberries και γεμιστό μανιτάρι μορχέλα με τρούφα Σοκολάτα σε τρείς υφές, καραμελωμένα φουντούκια και κόκκινα φρούτα Μελομακάρονα / Κουραμπιέδες Βασιλόπιτα St. George Lycabettus
Ρεβεγιόν Χριστουγέννων Κανελόνι Καπνιστού σολομού Gravlax καί πέρλες lime Τραγανό χωνάκι / κρέμα από ψητό αχλάδι και χαβιάρι Βελουτέ από σιγοψημένη γλυκοπατάτα / Γαρίδα με πορτοκάλι / Ξινή κρέμα και λευκή τρούφα Ψητός αστακός με μπεαρνέζ παντζάρι / Καραμελωμένα παντζάρια και λευκά σπαράγγια Σορμπέ από κόκκινα φρούτα Τρυφερά σαλατικά με κατσικίσιο τυρί/σπασμένο παστέλι από καβουρδισμένα φουντούκια και βινεγκρέτ ροδιού Ρόλο γαλοπούλας γεμιστό με αποξηραμένα φρούτα/παραδοσιακή γέμιση / κρέμα γλυκοκολοκύθας / Γλασαρισμένα κάστανα και σάλτσα cranberry Χριστουγεννιάτικος κορμός με κάστανα και μπισκουί κόκκινα Καφές – μελομακάρονα & κουραμπιέδες Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς Καβούρι με κουμ κουάτ Τραγανό ταρτάκι με αυγοτάραχο Μεσολογγίου & πέρλες λεμόνι Σούπα αστακού αρωματισμένη με brandy / Χτένι poele και μαύρο χαβιάρι Σφυρίδα με σάλτσα Beurre Blanc / Εσπεριδοειδή και υφές από κίτρινο Παντζάρι Σορμπέ Λεμόνι Πράσινα σαλατικά με ψητό καμαμπέρ / Σάλτσα από passion fruit και πέρλες μανταρίνι Βιολογικό Φιλέτο Black Angus / Πατάτα pave / King oyster / Σάλτσα marchand de vin και μαύρη τρούφα Μους σοκολάτας γάλακτος με φύλλα χρυσού Καφές & βασιλόπιτα με καρύδια The Stanley Hotel Athens
Ρεβεγιόν Χριστουγέννων Πράσινη σαλάτα πάνω σε κρούστα με τηγανιτό καβούρι, σπόρους μουστάρδας, γιούζου, βινεγκρέτ και τηγανιτά αυγά ορτυκιού 16€ Φιλετάκι black Angus επάνω σε μίνι μελιτζάνα ψητή σε σως μίσο με αποφλοιωμένα τοματίνια κονφί 21€ Ταρτάρ από γαρίδες King Carabinero μέσα σε κανελόνι πορτοκαλιού σε σως σαμπάνιας 22€ Φιλέτο σχάρας μοσχαρίσιο με μίνι πατάτες βουτύρου, μικρό φινόκιο και σως αρνιού 30€ Μπούτι αρνιού επάνω σε κριθαράκι ολικής άλεσης, φλέικς καμένης μυτζήθρας, μίνι κρεμμυδάκια και λάδι σχοινόπρασου 34€ Ταρτάκι “Mont Blank” από κάστανα με κουλί μαύρων φραγκοστάφυλων 18€ Μπάρα μελομακάρονου με πορτοκάλι και κανέλλα 16€ Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς Σούπα Ποικιλία αρτοσκευασμάτων Πρωτοχρονιάτικο salad bar Σαλάτες Carving stations Κυρίως πιάτα: Ψητή γαλοπούλα με γέμιση / Αγριογούρουνο Πελοπονήσου με σως κρασιού Βινσάντο / Ρολό αρνιού τυλιγμένο σε αμπελόφυλλα / Ψητά ορτύκια / Στήθος κοτόπουλο σαλτιμπόγκα / Λαζάνια σφυρίδας με μπρόκολο, λάϊμ και κρόκο Κωζάνης / Ριζότο με άγρια μανιτάρια και σπαράγγια /Παραδοσιακή κρητική πίτα Επιδόρπια: Κουραμπιέδες / μελομακάρονα / δίπλες γαλακτομπούρεκο / σαραγλί / κανταϊφι / εκμεκ / προφιτερόλ με κρέμα κάστανο / τιραμισού μακαρόν / μίνι ταρτάκια μήλου / πολύχρωμες μαρέγκες και καραμέλες / φρέσκα φρούτα βασιλικό κέϊκ / Buche de Noel / mignardishes Αργά το βράδυ: Σούπα πατσά / χοτ ντογκ / ελληνικά παραδοσιακά γλυκά 149 € / άτομο
The Zillers
Ρεβεγιόν Χριστουγέννων The Olive Oil Bar Chef’s Surprises for Tonight Crab Jerusalem Artichoke Turbot Pheasant Mont Blanc Chocolate Melomakarona / Almond Butter Cookies / Coffee 200 € / άτομο
Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς The Olive Oil Bar Chef’s Surprises for Tonight Scallops Pumpkin Monkfish Roe Deer Baked Alaska Chocolate Saint Basil’s Bread / Coffee 280 € / άτομο
Titania Hotel
Ρεβεγιόν Χριστουγέννων Καλωσόρισμα με Αφρώδη Οίνο Καρπάτσιο από Νεαρό Βουβάλι Pot Au Feu Άγριων Μανιταριών Γαρίδες Λαζάνια Χήνα Ψητή Χριστουγεννιάτικος Κορμός 130 € / άτομο
Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς Κοκτέιλ Καλωσορίσματος Γαρίδες Αμβρακικού και Σολομός Μαρινέ Καπνιστή Σελινόριζα Βελουτέ Φαγκρί Σορμπέ Φραγκοστάφυλου Φιλέτο Wellington Μους Bitter Σοκολάτας 220 € / άτομο
ΠΗΓΗ/ ATHINORAMA,GR