Ελλάδα

Πόσο θα κοστίσει το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν σε εστιατόρια και ξενοδοχεία

Πόσο θα κοστίσει το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν σε εστιατόρια και ξενοδοχεία

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο,Εξίσου εντυπωσιακά είναι και τα μουσικά σχήματα με τους καλλιτέχνες να έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά προγράμματα για όλους όσοι επιλέξουν να κάνουν ρεβεγιόν στις πίστες.

Τιμές για όλες τις τσέπες διαθέτουν για τις γιορτινές μέρες τα πολυτελή εστιατόρια και ξενοδοχεία που θέλουν να εντυπωσιάσουν τους πελάτες τους με ευφάνταστα μενού για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.

Εξίσου εντυπωσιακά είναι και τα μουσικά σχήματα με τους καλλιτέχνες να έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά προγράμματα για όλους όσοι επιλέξουν να κάνουν ρεβεγιόν στις πίστες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, σε ένα από τα κεντρικότερα ξενοδοχεία των Αθηνών η τιμή ανά άτομο είναι στα 220 ευρώ με τον σεφ να προτείνει σαλάτα με σολομό μπαλίκ, μυρωδικά, καρύδι, ραπανάκι και ντρέσινγκ από κεφίρ.

Όσοι επιλέξουν αυτή την πρόταση, θα γευτούν ταρτάρ μόσχου με αφρό παρμεζάνας, τσιπς και βάφλα πατάτας. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και φρέγκολα με αστακό, βανίλια, άνηθο και σάλτσα μπουγιαμπέσα.

Για πιο οικονομικές προτάσεις, οι πελάτες μπορούν να πληρώσουν 64 ευρώ ανά άτομο για καρέ αρνάκι γαλλικής κοπής σε κρούστα μυρωδικών με πουρέ σελινόριζας, σάλτσα κόκκινου κρασιού με φρούτα δάσους ή μοσχαρίσιο φιλέτο πουρέ σελινόριζας, σάλτσα κόκκινου κρασιού με φρούτα του δάσους.

Για όσους θέλουν να κάνουν ρεβεγιόν σε κάποια νυχτερινή πίστα ανήμερα των Χριστουγέννων θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η απλή φιάλη κοστίζει από 190 έως 250 ευρώ, η σπέσιαλ φιάλη από 250 έως 300 ευρώ και η premium από 300 έως 350 ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments