Lifestyle

Μαρία Ιωαννίδου: Ο Φρέντυ με φώναζε «πάπια» από τις πάπιες του Central Park της Νέας Υόρκης

Μαρία Ιωαννίδου: Ο Φρέντυ με φώναζε «πάπια» από τις πάπιες του Central Park της Νέας Υόρκης

Πηγή Φωτογραφίας: OK.MAG.GR

Μαρία Ιωαννίδου: «Έχω κάνει μία γυμνή σκηνή σε ταινία - Με κατηγόρησαν και μου έκανε ζημιά»

Η Μαρία Ιωαννίδου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο. Η ηθοποιός και χορεύτρια μίλησε για την πρόταση γάμου του Φρέντυ Γερμανού στην Νέα Υόρκη και το γυμνό που της έκανε ζημιά.

View this post on Instagram

A post shared by @nonikagalineafanpage (@nonikagalineafanpage)

«Έκαψα τη χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα που με έβαλε η μαμά μου να προσέχω και φάγαμε μακαρονάδα σκέτη.

Με έχουν χτυπήσει με χιονόμπαλα στο μάτι και κυκλοφορούσα σαν πειρατής με δεμένο μάτι. Βαριόμουν αφόρητα τις οικογενειακές γιορτές, γιατί με έβαζαν συνέχεια και χόρευα.

Δεν αγαπάω πλέον τα Χριστούγεννα γιατί έχασα τη μαμά μου 27 Δεκεμβρίου. Έπαθα σοκ από το θάνατο της μητέρας μου και είχα επιπτώσεις στην υγεία μου», αποκάλυψε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου.

Για την πρόταση γάμου του Φρέντυ Γερμανού, η Μαρία Ιωαννίδου είπε: «Μου έκανε πρόταση γάμου Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη. Έβαλε τη βέρα του αρραβώνα μέσα σε ποτήρι σαμπάνιας και γονάτισε.

Ο Φρέντυ με βάφτισε «πάπια» από τις πάπιες του Central Park της Νέας Υόρκης. Έκανα χριστουγεννιάτικο δώρο στον Φρέντυ ένα ζευγάρι μοντέρνα γυαλιά και τα φόρεσε 1 φορά. Ο Φρέντυ Γερμανός μου έκανε δώρο ένα σπίτι στο Μάτι, γιατί ήξερε πόσο αγαπάω τη θάλασσα».

Κλείνοντας, η Μαρία Ιωαννίδου είπε: «Έχω κάνει μία γυμνή σκηνή σε ταινία και έκανα πάταγο. Κατηγορήθηκα και μου έκανε ζημιά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments