Ζώδια

Τα 4 ζώδια που θα έχουν ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες την εβδομάδα

Τα 4 ζώδια που θα έχουν ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες την εβδομάδα

Πηγή Φωτογραφίας: pexels.com/Love story of young couple. Man and woman are touching each other with their noses

Η εβδομάδα ξεκινά με το τρίγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Δία στον Ταύρο που επαναλαμβάνεται για δεύτερη φορά μέσα στον Δεκέμβριο, με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά και οι δυο πλανήτες είναι φαινομενικά ανάδρομοι. Το νόημα αυτής της όψης έχει να κάνει με αναθεωρήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ Η εβδομάδα ξεκινά με την επανάληψη της όψης τριγώνου ανάμεσα στον Ερμή από τον Αιγόκερω και τον Δία στον Ταύρο που μας είχε απασχολήσει πρώτη φορά στις αρχές Δεκεμβρίου. Κάποια θέματα που προέκυψαν τότε μπορεί να ξαναέρθουν στο προσκήνιο για να τα εξετάσετε πιο προσεκτικά και να δείτε τι μπορείτε να αλλάξετε ή να τροποποιήσετε. Παρόλα αυτά, όσο ο Ερμής είναι σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία, δηλαδή μέχρι τις 02/01/2024, καλό είναι να μη δένετε τίποτε και να μη θεωρείτε τίποτε οριστικό. Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν τον Ιανουάριο μετά τις 12/01/2024 κυρίως. Εκεί θα είναι ξεκάθαρος ο ορίζοντας για τα επαγγελματικά σας σχέδια ή τα θέματα σπουδών.

Στις 21/12 ο Ηλιακός κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, από τον Σκορπιό αντιμετωπίζει κατάματα τον επαναστάτη Ουρανό σε όψη αντίθεσης. Σε σχέσεις και συνεργασίες μπορεί να προκύψουν ανατροπές. Οι απρόοπτες εξελίξεις ίσως σας σοκάρουν, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου – αρχές τρίτου. Σχέσεις και συνεργασίες που εξελίσσονται καταπιεστικά οδηγούνται σε ρήξεις και απομακρύνσεις με απρόσμενο τρόπο. Όμως το ίδιο απρόσμενα μπορεί να μπει στη ζωή σας κι ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή μία νέα πρόταση συνεργασίας και να ενθουσιαστείτε. Η έξαψη όμως του Ουρανού δεν υπόσχεται διάρκεια, γι’ αυτό θα πρέπει να επιτρέψετε στον χρόνο να σας δείξει κατά πόσο θα υπάρξει διάρκεια και σταθερότητα στο καινούριο. Στις 22/12 έχουμε χειμερινό Ηλιοστάσιο τη στιγμή που ο Ήλιος προχωρά στον φιλικό σας Αιγόκερω και σας καλεί να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να σκεφτείτε περισσότερο τα θέματα των μελλοντικών σας επαγγελματικών σχεδίων, των σπουδών, των ταξιδιών. Στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα έχετε περισσότερη τύχη στις νέες περιπέτειες στη ζωή σας. Όμως τα νέα σας πλάνα θα πρέπει να μπουν σε εφαρμογή τον Ιανουάριο. Την επόμενη μέρα ο Ερμής ανάδρομος προχωρά στον Τοξότη και θα παραμείνει για 10 μέρες μέσα στον τομέα των οικονομικών ανάδρομος. Βάλτε ως στόχο να δείτε από πού μπορεί να φεύγουν τα χρήματα μέσα από τα χέρια σας. Μήπως τα προηγούμενα χρόνια μπορεί να γίνατε μέλη σε διάφορες άχρηστες ομάδες ή να κατεβάσατε επ’ αμοιβή εφαρμογές που δεν σας εξυπηρετούν πουθενά. Όλα αυτά τα λίγα χρήματα που μπορεί να δίνετε από δω κι από κει χωρίς να τα υπολογίζετε μπορεί να περιοριστούν χωρίς να χάσετε κάτι ουσιώδες. Μέχρι το τέλος του μήνα μπορεί να κάνετε αρκετές συζητήσεις και επαφές για οικονομικούς λόγους, ενώ μπορεί να αναδιαπραγματεύεστε και όρους μιας παλιότερης συμφωνίας. Θα πρέπει να είστε παρόλα αυτά ιδιαίτερα προσεκτικοί στις δοσοληψίες σας, να μην παίρνετε οικονομικό ρίσκο, να προσέχετε με τους κωδικούς στις τραπεζικές σας συναλλαγές και στις αγορές on-line.

ΛΕΩΝ Αναθεωρήσεις στα επαγγελματικά θέματα αλλά και στα θέματα της καθημερινότητας επιβάλλει η δεύτερη όψη τριγώνου του Ερμή με τον Δία. Αποφάσεις που πάρθηκαν στα επαγγελματικά στις αρχές Δεκεμβρίου και δεν λειτούργησαν δεν είναι κακό να τροποποιηθούν. Οι οικογενειακές στιγμές και οι συζητήσεις με τους στενούς συγγενείς σας μπορεί να σας βρουν να έχετε έντονη συγκινησιακά φόρτιση αυτή την εβδομάδα. Αν υπάρχουν οικονομικές δοσοληψίες ανάμεσα σας προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε τις συζητήσεις με ευαισθησία και ενσυναίσθηση. Ενδεχομένως να χρειαστεί τώρα να πάρετε κάποιες αποφάσεις για κληρονομικά ζητήματα και θέματα ακινήτων.

Στις 21/12 η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει απρόβλεπτες αλλαγές σε επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα αν είστε γεννημένοι τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Μην προσπαθήσετε να χειριστείτε τις καταστάσεις εξασφαλίζοντας μόνο το ατομικό σας όφελος γιατί ενδέχεται να δημιουργήσετε δυσαρέσκειες και απρόβλεπτες αντιδράσεις. Προσπαθήστε να μην επαναστατήσετε απέναντι σε ένα επαγγελματικό καθεστώς που επικρατεί αν δε θέλετε να υποστείτε συνέπειες και χειριστείτε με ψυχραιμία τις αλλαγές που θα δημιουργηθούν σε θέματα σπιτιού και οικογενειακών σχέσεων. Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω και η σύνοδος του με τον Ερμή την ίδια μέρα στις 22/12 σας καλεί να εστιαστείτε περισσότερο στις καθημερινές σας ρουτίνες και να δώσετε περισσότερη βαρύτητα στη διατροφή, την άσκηση, τον ύπνο και τη χαλάρωση. Είναι όλα αυτά που θα σας κρατήσουν σε φόρμα ώστε να συνεχίσετε να δουλεύετε απρόσκοπτα. Η δουλειά θα απορροφά όλο και μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας καθημερινά. Το θέμα είναι πώς μπορείτε να δουλεύετε πιο έξυπνα και όχι περισσότερο και πώς επίσης θα παίρνετε τη βοήθεια και τη στήριξη στον χώρο εργασίας από τους συνεργάτες σας. Την επόμενη μέρα ο Ερμής προχωρά ανάδρομος στον Τοξότη. Μέχρι τις 02/01/2024 που θα παραμείνει ανάδρομος σε αυτό το ζώδιο σάς καλεί να κάνετε τις αναθεωρήσεις σας στα θέματα της δημιουργίας, της επιχειρηματικότητας, της προσωπικής σας ζωής, του έρωτα, των παιδιών και της διασκέδασης. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο αποφύγετε οικονομικό ρίσκο και μη διακινδυνεύετε τη φήμη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η εβδομάδα ξεκινά με μια επανάληψη της όψης τριγώνου του Ερμή με τον Δία, που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε στις αρχές Δεκεμβρίου. Μόνο που τώρα και οι δυο πλανήτες είναι ανάδρομοι. Θέματα που σας απασχόλησαν τότε μπορεί τώρα να επανέρχονται στο προσκήνιο, ώστε να τα αναθεωρήσετε ή να κάνετε αλλαγές. Η τελική όψη τον Ιανουάριο όταν οι δυο πλανήτες θα είναι πλέον ορθοί, θα είναι πιο ευνοϊκή για το ζώδιο σας και θα σας δώσει το πράσινο φως για να υλοποιήσετε τα σχέδια σας.

Στις 21/12 η Αφροδίτη από το ζώδιο σας σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Ουρανό και φέρνει ανατροπές ή απρόσμενες εκπλήξεις σε σχέσεις και συνεργασίες ειδικά αν είστε γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Ίσως νιώθετε την ανάγκη να απαλλαγείτε από καταπιεστικές σχέσεις κι αυτό το συναίσθημα δημιουργεί δονήσεις που οδηγούν ίσως σχέσεις σε έξοδο και τέλος. Η τάση σας για νέες περιπέτειες μπορεί να φέρει όμως στον δρόμο σας κι έναν κεραυνοβόλο έρωτα που θα σας ενθουσιάσει αν είστε αδέσμευτοι. Ακόμη και μια απρόβλεπτη συνεργασία θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα αυτής της όψης. Όμως ο Ουρανός υπόσχεται ενθουσιασμό όχι διάρκεια, γι’ αυτό προσέξτε τις προσδοκίες σας. Στις 22/12 ο Ήλιος παίρνει την άγουσα από τον Τοξότη και προχωρά στον Αιγόκερω μέσα στον τομέα της επικοινωνίας, των επαφών, των στενών συγγενικών σχέσεων, των μετακινήσεων, των ταξιδιών και των σπουδών. Σε αυτό τον τομέα μέχρι τώρα ήταν ανάδρομος ο Ερμής και πολλοί Σκορπιοί αντιμετωπίσατε προβλήματα στην καθημερινότητα σας, είτε σε θέματα επικοινωνίας με συνεργάτες και φίλους είτε με το μεταφορικό σας μέσο. Πλέον ο Ήλιος τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα σας ευνοεί περισσότερο κι έτσι θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις. Ιδιαίτερα κοινωνική θα είναι η περίοδος αυτή και με πολλές ευκαιρίες να συζητήσετε για συνεργασίες, για κάποιο ταξίδι, για κάποιες αγορές. Συζητήστε αλλά στη δράση θα πρέπει να μπείτε μετά τις 02/01/2024 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία και ο Ερμής. Στις 23/12 ο Ερμής παίρνει θέση μέσα στον τομέα των οικονομικών αφού προχωρά ανάδρομος στον Τοξότη και απαιτεί να δώσετε ακόμη μεγαλύτερη προσοχή στα θέματα των οικονομικών σας και να οργανωθείτε καλύτερα. Δείτε με χαρτί και μολύβι αναλυτικά τι ξοδεύετε, τι εισπράττετε, πόσα έξοδα καλύπτετε και πόσα μπορείτε να αποφύγετε. Αν θέλετε να κάνετε κάποια αγορά βάλτε σαν στόχο να κάνετε συγκεκριμένες οικονομίες για να μην επιβαρύνετε το μηνιαίο προϋπολογισμό σας. Γενικώς δείτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από διακανονισμούς, ρυθμίσεις, κλπ., και φυσικά δείτε πώς θα μπορούσατε να αυξήσετε τα έσοδα σας. Μήπως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε μια ιδέα σας ή να αξιοποιήσετε καλύτερα κάποιο περιουσιακό σας στοιχείο; Στο διάστημα όμως μέχρι τις 02/01/2024 φανείτε προσεκτικοί και στις δοσοληψίες σας, μην παίρνετε ρίσκο και μην εμπιστεύεστε αυτούς που σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η εβδομάδα ξεκινά με διάθεση αναθεωρήσεων καθώς επαναλαμβάνεται το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία, μια όψη που σχηματίστηκε για πρώτη φορά στις αρχές Δεκεμβρίου. Σε αυτή την περίπτωση όμως και οι δυο πλανήτες είναι φαινομενικά ανάδρομοι κι αυτό αν μη τι άλλο σημαίνει πως πρέπει να είστε εγκρατείς σε ό,τι αφορά τη δράση που θα αναλάβετε. Μπορείτε φυσικά να κάνετε διορθωτικές κινήσεις σε αποφάσεις που πήρατε στις αρχές Δεκεμβρίου, αλλά πρέπει να είστε υπομονετικοί μέχρι τις 02/01/2024 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία ο Ερμής.

Τα οικονομικά θα είναι το κύριο πιάτο στο μενού της έναρξης της εβδομάδας αγαπητοί μου Υδροχόοι. Η Σελήνη από τους Ιχθύς ενισχύει την ανάγκη σας να μιλήσετε για επαγγελματικά ζητήματα και να κλείσετε οικονομικές και επαγγελματικές εκκρεμότητες. Φροντίστε όμως οι συζητήσεις που θα κάνετε να βασίζονται σε αντικειμενικά κριτήρια, για να εξασφαλίσετε περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Στις 21/12 η Αφροδίτη θα βρεθεί αντιμέτωπη σε όψη αντίθεσης με τον επαναστάτη κυβερνήτη σας Ουρανό και μπορεί να δημιουργήσει αναστάτωση στις ισορροπίες της επαγγελματικής και της οικογενειακής σας ζωής. Επαγγελματικά σχέδια αλλάζουν και αυτό προσωρινά μπορεί να σας αποσυντονίσει και θέματα που σχετίζονται με οικογενειακές καταστάσεις και ακίνητα μπορεί να έχουν ανατροπές. Μπορεί να προκύψει μια ξαφνική ανάγκη μετακόμισης ή μπορεί να κάνετε μια μεταγραφή σε άλλη δουλειά. Ξέρετε όμως να χειρίζεστε καλά τα απρόοπτα συμβάντα, αφού σαν Ουράνια παιδιά που είστε αντιμετωπίζετε ευέλικτα τις αλλαγές που μπορεί να προκύπτουν. Σαφώς θα επηρεαστείτε περισσότερο αν είστε γεννημένοι τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Στις 22/12 έχουμε χειμερινό Ηλιοστάσιο καθώς ο Ήλιος προχωρά στον Αιγόκερω, το ζώδιο που βρίσκεται στα μετόπισθεν του δικού σας ζωδίου. Ξεκινά μια περίοδος τεσσάρων εβδομάδων που θα κυριαρχεί πιο έντονο παρασκήνιο, θα εστιαστείτε πιο πολύ στη δουλειά και τις υποχρεώσεις σας, ενώ είναι μια ιδανική συνθήκη για να προσέξετε περισσότερο τη φυσική σας κατάσταση και υγεία. Την επόμενη μέρα ο Ερμής προχωρά στον Τοξότη ανάδρομος για να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Άρη. Θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 13/01/2024, ανάδρομος όμως ως τις 02/01/2024, βοηθώντας την κρίση σας ιδιαιτέρως σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα που βρισκόταν στον Αιγόκερω και δίνοντας στην κοινωνική σας ζωή το πρώτο βήμα. Θα είστε πιο πρόθυμοι να δουλέψετε μαζί με άλλους πάνω σε έναν κοινό στόχο και βέβαια θα μπορέσετε να προωθήσετε και τους δικούς σας στόχους με λίγη βοήθεια από φίλους και συνεργάτες. Βέβαια στο διάστημα της ανάδρομης πορείας του από 23/12 μέχρι τις 02/01/2024 μπορεί να προκύψουν προβλήματα σε μια φιλική ή επαγγελματική σχέση και πρέπει να είστε προσεκτικοί και στη διαχείριση των οικονομικών σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments