Πολιτική

Άδωνις: Ευχαριστώ τους βουλευτές της ΝΔ

Άδωνις: Ευχαριστώ τους βουλευτές της ΝΔ

Πηγή Φωτογραφίας: [365953] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ / 2η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Κυριάρχησαν στη συζήτηση για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο

Τις ανοιχτές και απερίφραστες ευχαριστίες του προς τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε προ ολίγου, από του βήματος της Βουλής, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, κλείνοντας τη σχετική κοινοβουλευτική συζήτηση, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης τόνισε: «Καλώ όλους τους βουλευτές να στηρίξουν αυτές τις ρυθμίσεις. Οι ρυθμίσεις γίνονται για το καλό της κοινωνίας και λύνουν πολλά θέματα. Δείχνουν τις πραγματικές διαθέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη να προχωρήσουμε τα πράγματα στην πατρίδα μας με ένα κοινωνικά δίκαιο τρόπο.

Ευχαριστώ τους συναδέλφους της Νέας Δημοκρατίας. Περισσότεροι από τους μισούς συναδέλφους βουλευτές που μίλησαν, είναι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Οι βουλευτές της ΝΔ κυριάρχησαν στην κοινοβουλευτική συζήτηση. Οι περισσότεροι από τους μισούς είναι μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ. Πραγματικά σας ευχαριστώ!».

Επίσης, ο υπουργός Εργασίας ανέφερε πως «Γεωργία, Μολδαβία και Ινδία είναι οι τρεις χώρες με τις οποίες είμαστε κοντά σε διακρατική συμφωνία για μετακλητούς».

Αναφορικά, δε, με την τροπολογία καθαυτή, ο υπουργός Εργασίας υποστήριξε πως «η τροπολογία για τους μετανάστες «σκέπασε» το νομοσχέδιο και σημαντικές αλλαγές. Όπως το επίδομα μητρότητας για αγρότισσες και ελεύθερες επαγγελματίες. Στο νομοσχέδιο συμπεριλαμβάνονται όλες οι δεσμεύσεις μου κατά την ανάγνωση των κυβερνητικών . Οι ιερείς λαμβάνουν εφάπαξ στα 67 χρόνια, χωρίς να πάρουν υποχρεωτικά σύνταξη. Δεν θα προσμετράται στο ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα το επίδομα αποφυλάκισης. 100 διαφορετικές ρυθμίσεις περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο. Δώσαμε περισσότερο χρονικό διάστημα στο ΤΑΥΦΕ, προκειμένου να προσκομίσει αναλογιστική μελέτη για τη βιωσιμότητά του υπό το νέο περιβάλλον.

Δυστυχώς όλες αυτές οι ρυθμίσεις πέρασαν λίγο στο ντούκου. Όπως όλα τα νομοσχέδια, και αυτό θα κριθεί στην πράξη. Πιστεύω ότι η μεταρρύθμιση στα ταμεία επαγγελματικής ασφάλισης σηματοδοτούν ένα νέο ξεκίνημα, ένα γύρισμα της σελίδας. Παρά τη δικαιολογημένη ανησυχία, το τοπίο στα ταμεία επαγγελματικής ασφάλισης θα είναι πραγματικά νέο και ελπιδοφόρο», κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments