Lifestyle

Μικρούτσικος: «Έκανα εγχείρηση κι έβγαλα καρκίνο και μου είπε ο γιατρός ότι θέλει χημειοθεραπείες»

Μικρούτσικος: «Έκανα εγχείρηση κι έβγαλα καρκίνο και μου είπε ο γιατρός ότι θέλει χημειοθεραπείες»

Πηγή Φωτογραφίας: ACEBOOK/Faysbook.gr

«Υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων που στην προσπάθεια να αποφύγουν αυτό το μοιραίο, πείθουν τον εαυτό τους ότι είναι και ιάσιμο»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος προχώρησε σε μια μεγάλη αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής του «Super Κατερίνα» την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου.

View this post on Instagram

A post shared by Andreas Mikroutsikos (@andreasmikroutsikos)

Όπως ανακοίνωσε, μετά από μια εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε διαγνώστηκε με καρκίνο, ωστόσο, δεν έχει προχωρήσει σε χημειοθεραπείες. Αφορμή για την αποκάλυψη αυτή, στάθηκαν οι δηλώσεις του Χάρη Ακριτίδη για τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη έπειτα από καρκίνο.

«Υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων που στην προσπάθεια να αποφύγουν αυτό το μοιραίο, πείθουν τον εαυτό τους ότι είναι και ιάσιμο, ότι τελειώνει και δεν ασχολούνται με αυτό. Θα σας πω κάτι σκληρό. Έκανα εγχείρηση κι έβγαλα καρκίνο και μου είπε ο γιατρός ότι θέλει χημειοθεραπείες κλπ. Δεν έχω κάνει τίποτα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Σας λέω την αντίδραση. Ξέρετε πού στηρίχτηκα; Ότι έφυγε ο γιατρός μου από το κρατικό νοσοκομείο, πήγα να τον βρω και είχε φύγει. Καινούργιος “θα γίνει αυτό…”. Δεν έχω κάνει τίποτα. Λέω τη νοοτροπία και είμαι ένας άνθρωπος μαθηματικός, πολιτισμένος, μορφωμένος. Κρύωμα παθαίνω και λέω μέσα μου ότι έγινε μετάσταση. Φεύγει το κρύωμα, λέω είμαι καλά. Είναι μια νοοτροπία. Το περιβάλλον μου προφανώς και έλεγε κάντο», συμπλήρωσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments