Αθλητισμός

Φαλ: «Όσο κερδίζουμε, κοιμάμαι καλά»

Φαλ: «Όσο κερδίζουμε, κοιμάμαι καλά»

Πηγή Φωτογραφίας: EUROLEAGUE 2022-2023 / ΚΑΟΥΝΑΣ / FINAL-4 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Ο Μουστάφα Φαλ μίλησε σε γαλλικό μέσο για την απόδοσή του στο ματς με την πρώην ομάδα του Βιλερμπάν

Ο Μουστάφα Φαλ μίλησε σε γαλλικό μέσο για την απόδοσή του στο ματς με την πρώην ομάδα του Βιλερμπάν

Ο Μουστάφα Φαλ κέρδισε τον τίτλο του MVP της αναμέτρησης με την Βιλερμπάν πετυχαίνοντας όλο και όλο ένα 2ποντο, μαζί με 7 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 8 τάπες από τον Γάλλο σέντερ που παρολίγον να κάνει τριπλ-νταμπλ δίχως σκορ! Τον έβλεπαν οι άλλοτε συμπαίκτες τους στην γαλλική ομάδα να υψώνει τα χέρια του μπροστά τους και… ένιωθαν άβολα.

Στον απόηχο του ματς, ο Γάλλος σέντερ μίλησε σε γαλλικό μέσο για την απόδοσή του στο ματς με την πρώην ομάδα του, αλλά και γενικότερα την φετινή του εικόνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Παίρνω όσες προσπάθειες μπορώ να πάρω. Θέλω να κερδίζω και δεν πιέζω ποτέ τίποτα. Το να σκοράρω 0 ή 20 πόντους δεν έχει σημασία για μένα. Θέλω να κερδίζω. Όσο κερδίζουμε, κοιμάμαι καλά. Προσπαθώ να κάνω αυτό που μου ζητάει η ομάδα.

Σήμερα το βράδυ βρήκα τους συμπαίκτες μου, βρήκα χώρους. Έκανα τη δουλειά μου. Δεν σούταρα πολύ γιατί ο αγώνας έδωσε στους περιφερειακούς παίκτες πολλά ανοιχτά σουτ και ήταν σε ρυθμό. Αυτό είναι το καλό αυτής της ομάδας. Κανείς δεν το αναγκάζει.

Είτε κάνεις 2 είτε 15 βολές, δεν έχει σημασία. Αυτό είναι που μας έκανε επιτυχημένους τα τελευταία δύο χρόνια και αυτή είναι η φιλοσοφία με την οποία πρέπει να επανασυνδεθούμε αν θέλουμε να επιστρέψουμε στο Final Four».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments