Αθλητισμός

Λίβερπουλ: Νέα συγνώμη από τους Άγγλους διαιτητές για δεύτερο σκάνδαλο εις βάρος της!

Λίβερπουλ: Νέα συγνώμη από τους Άγγλους διαιτητές για δεύτερο σκάνδαλο εις βάρος της!

Πηγή Φωτογραφίας: instagram liverpool fc, Η Λίβερπουλ πέφτει για δεύτερη φορά φέτος θύμα αδιανόητου διαιτητικού σκανδάλου, και όπως συνέβη στο παιχνίδι με την Τότεναμ άκουσε την Επιτροπή Διαιτησίας του Αγγλικού ποδοσφαίρου (PGMOL) να της ζητά δημόσια συγνώμη και για το ντέρμπι με την Άρσεναλ.

Η Λίβερπουλ πέφτει για δεύτερη φορά φέτος θύμα αδιανόητου διαιτητικού σκανδάλου, και όπως συνέβη στο παιχνίδι με την Τότεναμ άκουσε την Επιτροπή Διαιτησίας του Αγγλικού ποδοσφαίρου (PGMOL) να της ζητά δημόσια συγνώμη και για το ντέρμπι με την Άρσεναλ.

Από τότε που βγήκε η συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο! Για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν ο Γιούργκεν Κλοπ και οι παίκτες της Λίβερπουλ είδαν τους Άγγλους διαιτητές να τους αδικούν σκανδαλωδώς κατά τη διάρκεια ενός κρίσιμου παιχνιδιού της Premier League και άκουσαν την επομένη την Επιτροπή διαιτησίας του αγγλικού ποδοσφαίρου να… τους ζητά δημόσια συγνώμη για το εις βάρος τους “έγκλημα”!

Όπως ακριβώς είχε συμβεί στο ντέρμπι με την Τότεναμ (όταν είχε ακυρωθεί σκανδαλωδώς πεντακάθαρο γκολ του Λουίς Ντίας) έτσι και στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ οι “κόκκινοι” έμειναν εμβρόντητοι βλέποντας τη δαιτητική ομάδα να μην καταλογίζει… καραμπινάτο πέναλτι εις βάρος του Μάρτιν Όντεγκααρντ,  όταν ο Νορβηγός άσος της Άρσεναλ σταμάτησε με… μανσέτα τον Σαλάχ υποχρεώνοντας ακόμη και τον Σαλίμπα να παραδεχτεί στις δηλώσεις του ότι επρόκειτο για ξεκάθαρη παράβαση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liverpool Football Club (@liverpoolfc)

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Κλοπ αρκέστηκε να δηλώσει με… σαρκασμό ότι περιμένει την επίσημη τοποθέτηση της PGMOL και αυτή ήρθε τελικά το μεσημέρι της Κυριακής. Και ήταν ακριβώς η ίδια με εκείνη που είχε εκδοθεί την επομένη της αναμέτρησης με την Τότεναμ. 

Η νέα δημόσια απολογία της PGMOL στη Λίβερπουλ

“Η PGMOL αναγνωρίζει ότι έγινε ένα σημαντικό ανθρώπινο λάθος κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα μεταξύ της Λίβερπουλ και της Άρσεναλ. Το χέρι του Μάρτιν Έντεγκαρντ κρίθηκε λανθασμένα από την ομάδα των διαιτητών του αγωνιστικού χώρου, κάτι που δεν έμοιαζε καθαρό προφανές λάθος εκείνη την ώρα, συνεπώς το VAR δεν παρενέβη.

Εκ των υστέρων, αυτό ήταν ένα καθαρό και προφανές λάθος και θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι με παρέβαση του VAR, ωστόσο το VAR δεν παρενέβη. Η PGMOL θα διεξαγάγει μια ολοκληρωμένη έρευνα στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το λάθος. Η PGMOL θα επικοινωνήσει άμεσα με τη Λίβερπουλ στην ολοκλήρωσή της (σ.σ. έρευνας), όπου θα αναγνωρίσει το λάθος”, τόνισε με επίσημη ανακοίνωσή του ο φορέας της επαγγελματικής διαιτησίας στην Αγγλία.

Η ουσία, βέβαια, δεν αλλάζει. Το κορυφαίο πρωτάθλημα βλέπει ήδη από την 16η αγωνιστική τη μάχη του φετινού τίτλου να αλλοιώνεται με σκανδαλώδη τρόπο, καθώς ιδιαίτερα οι δύο επίμαχες αποφάσεις εις βάρος της Λίβερπουλ είναι τόσο εξόφθαλμα λανθασμένες που είναι αδύνατον να δικαιολογηθούν ως “ανθρώπινα σφάλματα”.

Όλα αυτά σε μια μέρα, βέβαια, που στο Λίβερπουλ όλοι ασχολούνται με τον σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Τσιμίκα που έχει συγκλονίσει τα αποδυτήρια των “reds”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments