Ζώδια

Στις 27/12/2023 έρχεται η πιο τυχερή Πανσέληνος της χρονιάς. Ποια είναι 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο

Στις 27/12/2023 έρχεται η πιο τυχερή Πανσέληνος της χρονιάς. Ποια είναι 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΥΑΔΙΚΤΥΟ

Το 2023 μας αποχαιρετά έτσι ακριβώς όπως ξεκίνησε, δηλαδή με μια Πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου, αλλά αυτή τη φορά με πιο θετικές όψεις για να μας αποζημιώσει για ό,τι περάσαμε τη χρονιά που αποχαιρετάμε.

ΚΡΙΟΣ Στις 27/12 έχουμε την Πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου και είναι ένα ιδανικό φεγγάρι για να μπείτε στο πνεύμα των εορτών, να ανοίξετε το σπίτι σας, να έρθετε σε επαφή με αυτούς που αγαπάτε, να δώσετε και να λάβετε τρυφερότητα και στοργή. Η Πανσέληνος σχηματίζει εξάγωνο με τον πλανήτη της τύχης Δία και σας δίνει το πράσινο φως να χαλαρώσετε λίγο αυτές τις μέρες και να χαρείτε κάποιες όμορφες στιγμές χωρίς άγχος. Θα είστε πιο αισιόδοξοι και δεκτικοί, θα θέλετε να κάνετε το σπίτι σας κέντρο συνάντησης φίλων και συγγενών, θα ετοιμάζετε φαγητά και γλυκά ή μπορεί να κάνετε κάποιο ταξίδι για να επισκεφθείτε την οικογένεια αν βρίσκεται μακριά. Θα θέλετε όλοι να είναι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι και να περάσετε αυτές τις γιορτές όπως τις βλέπετε στις ταινίες. Βέβαια μπορεί να σας βγει ένας μεγαλύτερος συναισθηματισμός και κάποια παράπονα αν οι άλλοι δεν εναρμονίζονται με τα θέλω σας και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις άνευ λόγου και αιτίας. Βλέπετε το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να μεγαλοποιήσει τις προσδοκίες σας και τελικά να φέρει απογοητεύσεις και σύγχυση. Γι’ αυτό δεν χρειάζεται να πιέζετε τους άλλους, απλά δείξτε την αγάπη σας χωρίς να περιμένετε ανταπόδοση, όχι ότι δεν θα τη λάβετε αλλά είναι αλλιώς να περιμένεις και να εκβιάζεις κάτι και αλλιώς να γίνεται από μόνο του. Να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι αυτό το φεγγάρι θα βγάλει τις ευαισθησίες σας και αν οι οικογενειακές σας σχέσεις είναι σε τεντωμένο σχοινί μπορεί αν το τραβήξετε τελικά να σπάσει και να προκύψουν κάποιες καταστάσεις που να σας αναγκάσουν να προσαρμοστείτε σε ένα νέο περιβάλλον και να μετακομίσετε. Όμως αυτή η Πανσέληνος δεν αφορά μόνο το σπίτι και την οικογένεια, αλλά και την καριέρα σας, το στάτους σας, τη φήμη σας. Με τον Ήλιο να λάμπει στο υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σας, τον 10ο οίκο, και να σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία μόνο καλά νέα μπορεί να έχετε. Οπότε είναι μια εξαιρετική στιγμή να αυξήσετε τη φήμη σας και να αναδείξετε τα ταλέντα σας και τον επαγγελματισμό σας. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε είναι σπασμωδικές και βιαστικές κινήσεις, αλλά και τα μπερδέματα και τις παρεξηγήσεις, διότι ο Ερμής παραμένει ανάδρομος. Αν προκύψει μια ευκαιρία ή μια πρόταση, κάντε λίγη υπομονή, εξετάστε την ενδελεχώς και μετά τις 02/01/2024 παίρνετε τις τελικές αποφάσεις σας. Εξάλλου τότε, εκτός από τον Ερμή, θα έχει γυρίσει και ο Δίας στην ορθή του πορεία και θα φέρει υλικές ανταμοιβές.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από την 1η έως την 8η μοίρα του ζωδίου σας, ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο σε αυτές τις μοίρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η πιο τυχερή Πανσέληνος της χρονιάς και η τελευταία του 2023 πραγματοποιείται στο ζώδιό σας και αν μη τι άλλο σας χρίζει πρωταγωνιστές! Μάλιστα αν είστε γεννημένοι-ες κοντά στις 27/06 είναι ακριβώς πάνω στις μοίρες σας κι αυτό σημαίνει ότι εσείς θα είστε αποδέκτες της επιρροής της σε μεγαλύτερο βαθμό από τους υπόλοιπους Καρκίνους. Αυτή είναι η δική σας στιγμή για να βγείτε μπροστά και να προβάλετε με τόλμη και περηφάνια ποιοι είστε και τι σας κάνει ξεχωριστούς. Πάντα προσπαθείτε να τα κάνετε όλα σωστά, να είστε αρεστοί, υπομονετικοί και να φροντίζετε όσους αγαπάτε, με ό,τι κόστος μπορεί να έχει αυτό για εσάς και την ψυχολογία σας. Όμως αυτό το φεγγάρι θα σας δώσει τη δυνατότητα να αγκαλιάσετε τα δικά σας όνειρα, τις δικές σας ανάγκες και να είστε αυθεντικοί. Η Πανσέληνος θα σας βοηθήσει να αναγεννηθείτε, να πιστέψετε στον εαυτό σας και να υπενθυμίσετε και στους γύρω σας ότι έχετε όρια και ανάγκες που πρέπει να τηρούνται και να εξυπηρετούνται. Με την Πανσέληνο αυτή ίσως προκύψουν κάποια θέματα γύρω από την ταυτότητα και τον σκοπό σας που θα σας βάλουν στη διαδικασία να σκεφτείτε περισσότερο τον ρόλο σας στις προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις και θα θελήσετε να εστιάσετε σε ό,τι μπορεί να λείπει αυτή τη στιγμή από τη ζωή σας. Θα είστε επίσης πιο ευαίσθητοι, συναισθηματικοί και ίσως πιο ανήσυχοι, αφού θα θέλετε να βγείτε μπροστά και να κυνηγήσετε τα όνειρα σας και την επιτυχία σας, και οι θετικές όψεις της Πανσελήνου με τον Δία και τον Κρόνο θα σας βοηθήσουν να πετύχετε αυτό που θέλετε, να επεκταθείτε, αλλά και να αναγνωριστούν οι προσπάθειες σας και οι κόποι σας. Αξιοποιήστε την επιρροή αυτού του φεγγαριού για να διώξετε από τη ζωή σας ό,τι πλέον δεν είναι χρήσιμο και εστιάστε στον ίδιο σας τον εαυτό και τις μελλοντικές σας προοπτικές. Κάποιοι μπορεί να έχετε ένα λόγο γιορτής και χαράς με αυτό το φεγγάρι, όπως είναι μια επαγγελματική επιτυχία ή ακόμη και ένα πτυχίο και άλλοι μπορεί να κάνετε τώρα μια σημαντική γνωριμία σε ερωτικό επίπεδο. Ακόμη όμως κι αν κάτι δεν πάει καλά σε μια προσωπική σχέση ή συνεργασία, δείτε το ως ευκαιρία να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα στη ζωή σας και να προχωρήσετε μπροστά με θετικότερες προοπτικές και χωρίς βάρη. Σαφώς αυτές τις μέρες μπορεί να προκύψει κάποιο ταξίδι ή να θέλετε να έρθετε σε επαφή με συγγενείς, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και περάσετε όλοι μαζί τις γιορτές. Θα πρέπει όμως να θυμάστε ότι ο ανάδρομος Ερμής είναι σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα οπότε αφενός μη βιάζεστε σε σημαντικές δεσμεύσεις και αποφάσεις και αφετέρου να μην τα παίρνετε όλα προσωπικά διότι θα υπάρχει σύγχυση και μπερδέματα στην επικοινωνία.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από την 1η έως την 8η μοίρα του ζωδίου σας, ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο σε αυτές τις μοίρες.

ΖΥΓΟΣ Με την Πανσέληνο στις 27/12 να επηρεάζει το πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας, το Μεσουράνημα, σημαίνει ότι τα θέματα καριέρας και επαγγελματικής κατεύθυνσης, το επαγγελματικό σας στάτους και προφίλ, η φήμη, η εικόνα που έχουν οι άλλοι για σας θα γίνουν η προτεραιότητα σας και θα κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα σε αυτούς τους τομείς. Αν έχετε φτάσει σε μια κρίσιμη καμπή στο επάγγελμά σας, αν αισθάνεστε ότι δεν σας εκφράζει η δουλειά σας, ότι δεν εκτιμώνται οι κόποι σας, ότι οι ευθύνες που έχετε αναλάβει είναι δυσανάλογες με τις απολαβές σας μπορεί να σας δοθούν οι ευκαιρίες να βάλετε πλώρη για άλλα επαγγελματικά σχέδια. Ή μπορεί να είναι η στιγμή που θα δρέψετε τους καρπούς της σκληρής δουλειάς και των κόπων σας. Ή και τα δύο μαζί, δηλαδή να πάρετε απόφαση να μετακινηθείτε αλλού με περισσότερα χρήματα και μεγαλύτερη αναγνώριση. Εξάλλου το εξάγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Δία, που για το δικό σας ζώδιο αφορά στα οικονομικά, ίσως κρύβει μια θετική έκπληξη για το πορτοφόλι σας και να είστε αποδέκτες ενός μπόνους, μιας οικονομικής προσφοράς ή ενός μεγάλου δώρου. Το σίγουρο είναι ότι αυτό το φεγγάρι θα σας κάνει πραγματικά να αξιολογήσετε εάν είστε στη σωστή δουλειά και εάν εκπληρώνει πραγματικά τον σκοπό σας. Όμως εκτός από τα επαγγελματικά η Πανσέληνος επηρεάζει και την οικογένεια και το σπίτι και θα θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με τους δικούς σας, αλλά οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες θα σας κάνουν να νιώθετε μοιρασμένοι ανάμεσα στις προσωπικές σας ανάγκες και τους επαγγελματικούς σας στόχους. Από τη μία λοιπόν θα έχετε τις ευκαιρίες να ανελιχθείτε επαγγελματικά, να δείξετε σε όλους την αξία σας, να πάρετε πιθανώς μια προαγωγή ή έναν πιο υπεύθυνο ρόλο στην εργασία σας και από την άλλη θα σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας και θα νιώθετε ότι δεν αφιερώνετε χρόνο σε αυτούς που αγαπάτε. Δεν χρειάζεται να υποφέρετε, μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας, μην τους αφήνετε έξω από το πρόγραμμα και τις σκέψεις σας και ζητήστε την κατανόηση τους. Προσπαθήστε όταν επιστρέφετε σπίτι, να είστε πραγματικά μαζί τους, να τους δίνετε λίγη από τη σημασία που έχουν ανάγκη και όλα θα πάνε καλά.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από την 1η έως την 8η μοίρα του ζωδίου σας, ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο σε αυτές τις μοίρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου πραγματοποιείται στο ζώδιο απέναντί σας, τον Καρκίνο, και δίνει έμφαση στις σημαντικές σας σχέσεις, στον γάμο, στις συνεργασίες και ίσως κληθείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον. Καταρχάς αυτό το φεγγάρι σας λέει να φορέσετε τα καλά σας και να γίνετε πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς, να δείξετε τα ταλέντα, τα θέλω σας, αλλά και τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας. Είναι μία τυχερή Πανσέληνος που σχηματίζεται στα γενέθλια σας και αυτό σημαίνει ότι αν έχετε γεννηθεί από την 1η έως την 8η μοίρα του ζωδίου σας θα σας συντροφεύει η εύνοια της καθ’ όλη τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς σας. Τόσο η Σελήνη από τον Καρκίνο όσο και ο Ήλιος στο ζώδιο σας σχηματίζουν θετικές όψεις με τον ευεργέτη Δία και σας δίνουν το πράσινο φως να κάνετε το επόμενο βήμα σε μία σχέση ή μία συνεργασία και να δεσμευτείτε ουσιαστικά. Ετοιμαστείτε για σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που σχετίζεστε, στον τρόπο που συνεργάζεστε και γενικότερα στη ζωή σας και εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να αξιολογήσετε σοβαρά τις σχέσεις σας και να επιλέξετε με προσοχή όσους θέλετε για συνοδοιπόρους σας. Αν είστε ελεύθεροι και ορκισμένοι εργένηδες μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας και τελικά να δεσμευτείτε, αν είστε σε μια σχέση που έχετε βαλτώσει μπορεί να κάνετε βήματα προς την… έξοδο κινδύνου, ή αν το ταίρι σας κατανοεί τις ανάγκες σας να δώσετε τελικά το φιλί της ζωής και να νιώσετε και πάλι ευτυχισμένοι στη σχέση. Αλλά και στις συνεργασίες σας θα δώσετε άλλο τόνο, αφού θα θέλετε να συνυπάρχετε με άτομα που εμπιστεύεστε και που μιλάτε την ίδια γλώσσα. Γενικότερα, θα μπείτε στη διαδικασία να εξετάσετε πώς βλέπετε τον εαυτό σας μέσα στις σχέσεις σας και θα κάνετε μια νέα αρχή, βάζοντας όρια και θέτοντας συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θέλετε να πληρούνται και σε αυτό συνηγορεί και το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Κρόνου με την Πανσέληνο. Επίσης αυτή η όψη μπορεί να σας φέρει ανταμοιβές για προσπάθειες που κάνετε στο παρελθόν και τώρα να δείτε τα αποτελέσματα τους. Ακόμη, θα σας ενδιαφέρει πολύ το πώς αισθάνονται οι άλλοι για εσάς, αλλά και πώς σας το εκφράζουν και θα είστε πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί και θα θέλετε να διασφαλίσετε ότι στις σχέσεις σας υπάρχει ουσία και νόημα, όχι υποσχέσεις και λόγια. Το τρίγωνο της Πανσελήνου με τον Δία ευνοεί και τις προσπάθειες σας να αποκτήσετε μια πιο ανθρώπινη καθημερινότητα, να βάλετε πρόγραμμα στις υποχρεώσεις σας και να αποκτήσετε και λίγο χρόνο για εσάς, για τους φίλους σας και τις ομάδες που είστε μέλη. Εννοείται πως θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί και με τα θέματα της υγείας σας αυτές τις μέρες.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από την 1η έως την 8η μοίρα του ζωδίου σας, ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο σε αυτές τις μοίρες.

ΠΗΓΗ- ASIBILIOU.GR

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments