Ελλάδα

Κολυδάς: Με βροχές θα κάνει ποδαρικό το 2024 – Από πότε αλλάζει το σκηνικό

Κολυδάς: Με βροχές θα κάνει ποδαρικό το 2024 – Από πότε αλλάζει το σκηνικό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Νεώτερα στοιχεία για την αλλαγή του καιρού την Πρωτοχρονιά και τις πρώτες ημέρες του 2024 έδωσε το βράδυ της Δευτέρας ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς.

Ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, αναλύει τα στοιχεία για τον καιρό της Πρωτοχρονιάς - Με καλό καιρό η επιστροφή των εκδρομέων των Χριστουγέννων

Νεώτερα στοιχεία για την αλλαγή του καιρού την Πρωτοχρονιά και τις πρώτες ημέρες του 2024 έδωσε το βράδυ της Δευτέρας ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς.

Σύμφωνα με τον κ. Κολυδά ο καιρός με τον οποίο θα φύγει το 2023 και θα κάνει ποδαρικό το 2024 θα είναι τελείως διαφορετικός σε σχέση με αυτόν των Χριστουγέννων.

Όπως είπε τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι μέχρι την Παρασκευή ο καιρός θα συνεχίσει να είναι ήπιος με ανέμους 4-5 μποφόρ στα πελάγη με λίγα φαινόμενα τοπικού χαρακτήρα μόνο στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Το Σάββατο, όμως, θα σημειωθούν περισσότερες βροχές στη δυτική Ελλάδα και στα νότια τμήματα της επικράτειας, κυρίως στην Κρήτη και το ανατολικό Αιγαίο.

Από την Κυριακή, όμως, παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο καιρός θα είναι βροχερός σε αρκετές περιχές της χώρας ενώ «από Δευτέρα και μετά περιμένουμε πολλές βροχές που θα κρατήσουν 3-4 ημέρες μετά την Πρωτοχρονιά».

Εξηγώντας νωρίτερα, την εκτίμησή του για την αλλάγη του καιρού ο Θοδωρής Κολυδάς είχε κάνει λόγο σε ανάρτησή του για ένα «χαμηλό από την Ιταλία που θα φέρει πολλές βροχές μετά την Πρωτοχρονιά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments