Πολιτική

Στην τορπιλάκατο «Δανιόλος» στο λιμάνι της Σύμης ο Ν. Δένδιας

Στην τορπιλάκατο «Δανιόλος» στο λιμάνι της Σύμης ο Ν. Δένδιας

Πηγή Φωτογραφίας: twitter Nikos Dendias, Την τορπιλάκατο «Δανιόλος» επισκέφθηκε τα Χριστούγεννα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, στο λιμάνι της Σύμης.

Την τορπιλάκατο «Δανιόλος» επισκέφθηκε τα Χριστούγεννα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, στο λιμάνι της Σύμης.

Την τορπιλάκατο «Δανιόλος» επισκέφθηκε τα Χριστούγεννα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, στο λιμάνι της Σύμης. «Είχα τη μεγάλη χαρά και τιμή να επισκεφθώ την τορπιλάκατο “Δανιόλος” στο λιμάνι της Σύμης», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter) ο Ν. Δένδιας. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Δένδιας αντάλλαξε ευχές για τα Χριστούγεννα με τον κυβερνήτη και το πλήρωμα.

Ν. Δένδιας: Με τους ακρίτες μας στη Σύμη, στη Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων

Σε προηγούμενη ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter) ο Ν. Δένδιας αναφέρθηκε για την παραμονή του στο νησί ανήμερα των Χριστουγέννων. «Με τους ακρίτες μας στη Σύμη, στη Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου κ.κ. Χρυσόστομου Β΄, στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου του νησιού. Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες!» αναφέρει σε ανάρτησή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments