Αθλητισμός

Τι κάνεις [Κ]ριστιανέ μου! Πέρασε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του 2023

Τι κάνεις [Κ]ριστιανέ μου! Πέρασε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του 2023

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot cristiano ronaldo instagram, Η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο επικράτησε στην έδρα της Αλ Ιτιχάντ με 5-2, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σκόραρε δις χάρη σε δυο πέναλτι που έδωσε ο Τάσος Σιδηρόπουλος και ανέβηκε στην κορυφή των σκόρερ της χρονιάς.

Η Αλ Νασρ κέρδισε 5-2 την Αλ Ιτιχάντ - Έφτασε τα 53 γκολ ο Πορτογάλος

Η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο επικράτησε στην έδρα της Αλ Ιτιχάντ με 5-2, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σκόραρε δις χάρη σε δυο πέναλτι που έδωσε ο Τάσος Σιδηρόπουλος και ανέβηκε στην κορυφή των σκόρερ της χρονιάς.

Στο «photo finish» της σεζόν ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέρασε στην κορυφή των σκόρερ για το 2023! Η Αλ Νασρ επικράτησε στην έδρα της Αλ Ιτιχάντ του Καρίμ Μπενζεμά με 5-2 και ο Πορτογάλος σούπερ σταρ βρήκε δυο φορές δίχτυα από την άσπρη βούλα.

Στο 19′ ο Τάσος Σιδηρόπουλος έδωσε πέναλτι σε παράβαση του Μπενζεμά, ο Κριστιάνο ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 64′ ο Έλληνας διαιτητής μετά από παρέμβαση του VAR έδειξε την άσπρη βούλα και απέβαλε τον Φαμπίνιο για πέναλτι στον Οτάβιο, ο CR7 φίλησε την μπάλα και έβαλε μπροστά την ομάδα του με 3-2.

Με αυτά τα δυο γκολ ο Κριστιάνο έφτασε τα 53 γκολ μέσα στο 2023 με σύλλογο και εθνική και είναι πρώτος σκόρερ της χρονιάς. Ο Πορτογάλος προσπέρασε τον Κιλιάν Εμπαπέ και τον Χάρι Κέιν, οι οποίοι σταμάτησαν στα 52 και ο άμεσος ανταγωνιστής του είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος έχει 50.

Ο Νορβηγός «killer» είναι αμφίβολος για τον εκτός έδρας αγώνα με την ‘Εβερτον (27/12), ενώ οι Πολίτες θα δώσουν το τελευταίο τους ματς της χρονιά στις 30 Δεκεμβρίου, κόντρα στη Σέφιλντ στο «Έτιχαντ». Από την πλευρά του ο Κριστιάνο θα έχει ευκαιρία να σκοράρει κι άλλα γκολ στην αναμέτρηση με την Αλ Τααβόν, η οποία θα γίνει επίσης στις 30/12.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments