Lifestyle

Γιαννακόπουλος για Μικρούτσικο: «Ο Ανδρέας είναι υπερταλαντούχος και πολυπράγμων»

Γιαννακόπουλος για Μικρούτσικο: «Ο Ανδρέας είναι υπερταλαντούχος και πολυπράγμων»

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/Super Κατερίνα

Μια εκπομπή αφιερωμένη στον Ανδρέα Μικρούτσικο! Ο Ανδρέας Γιαννακόπουλος μιλά για τη γνωριμία τους.

Αφιερωματική στον Ανδρέα Μικρούτσικο είναι η σημερινή (27/12) εκπομπή της Super Κατερίνας και η συγκίνηση δεν έλειψε από τα πρώτα λεπτά.

Ο παρουσιαστής δάκρυσε μετά το πρώτο βίντεο με φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία όπου αποτυπώνονταν οι γονείς του και ο αδελφός του, Θάνος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Super Katerina ⚡️ (@superkaterinatv)

«Κάθομαι στην πολυθρόνα και βλέπω τηλεόραση. Δεν βλέπω μόνος μου και τους κουβαλάω όλους μέσα μου, τον Θάνο, τη μάνα μου και τον πατέρα μου. Τους κουβαλάω πραγματικά και σαν συναίσθημα, και σαν γέλιο και σαν τρόπους.

poster

Το 50 και το 60 το σπίτι ήταν ανοιχτό, περνάει η μισή Πάτρα. Έζησα μέσα στην κοινότητα των ανθρώπων. Έχω πάρει από τη μάνα μου την κοινωνικότητά μου. Πάντα έψαχνα ένα κοινό αίσθημα» είπε συγκινημένος.

Η Κατερίνα Καινούργιου του παρουσίασε μια έκπληξη καθώς μπήκε στο πλατό ο πολύ γνωστός ανιματέρ Σταύρος Ντάφλος που συνόδευσε τον Αντρέα σε πολλές εκπομπές του. «Ίσως είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο σε επίπεδο πλάκας και παρέας» ανέφερε ο Ανδρέας. «Όπου υπήρχε κόσμος και είχα εκπομπή είμαστε με τον Σταύρο. Από τις 4 μέχρι τις 12 το βράδυ ανεχόμουν τον Σταύρο Ντάφλο» είπε με χιούμορ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments