Lifestyle

Παναγιώταρου: «Το καλύτερο δώρο που έχω πάρει ήταν η πρόταση γάμου του πρώην μου»

Παναγιώταρου: «Το καλύτερο δώρο που έχω πάρει ήταν η πρόταση γάμου του πρώην μου»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Alexandra Panagiotarou

Συνήθως στους πρώην συντρόφους μου έπαιρνα κάτι που μπορεί να έλειπε από την ντουλάπα τους ή κάτι που εγώ θεωρούσα ότι έλειπε».

H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε για τα Χριστούγεννα, τις σχέσεις με τους πρώην της, αλλά και το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδιά.

Αρχικά, είπε στο «Mega Καλημέρα»: «Θυμάμαι ένα συμβολικό δώρο κοντά στην αλλαγή της χρονιάς, μου είχε κάνει πρόταση γάμου ο πρώην σύντροφός μου. Ήταν η κατάλληλη στιγμή γιατί την Πρωτοχρονιά είναι και τα γενέθλιά μου» και σε ερώτηση για τα δώρα που έχει κάνει σε πρώην συντρόφους της, απάντησε: «Συνήθως στους πρώην συντρόφους μου έπαιρνα κάτι που μπορεί να έλειπε από την ντουλάπα τους ή κάτι που εγώ θεωρούσα ότι έλειπε».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (@alexandra__panagiotarou)

Αναφερόμενη στα σχέδιά της για τις φετινές γιορτές είπε: «Φέτος θέλω να πάω όπως συνηθίζω στην Τρίπολη στην οικογένεια μου. Την Πρωτοχρονιά σκέφτομαι να κάνω κάποιο ταξίδι με φίλους, που είναι μόνοι σαν εμένα».

Τέλος, για τη δημιουργία οικογένειας είπε: «Μου αρέσει η οικογένεια, σίγουρα ο έρωτας στη ζωή μου είναι κάτι απαραίτητο και κάνει την καθημερινότητα να περνά πιο εύκολα. Πιστεύω ότι σαν μαμά θα είμαι υπερπροστατευτική με όλες τις έννοιες και όλους τους τρόπους, γιατί το έχω πολύ αυτό με τους ανθρώπους που έχω στη ζωή μου, το βλέπω και από το μικρό μου το σκυλάκι που πραγματικά το αισθάνομαι σαν άνθρωπο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments