Αθλητισμός

Φατίχ Τερίμ: Υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό – Απολαβές ένα εκατ. ευρώ ετησίως

Φατίχ Τερίμ: Υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό – Απολαβές ένα εκατ. ευρώ ετησίως

Πηγή Φωτογραφίας: instagram fc panathinaikos, Μπορεί ο Παναθηναϊκός να κινείται εδώ και μέρες στο ρυθμό του Φατίχ Τερίμ με τον Τούρκο προπονητή που διαδέχθηκε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει αναλάβει ήδη την ομάδα και να έχει κάνει δύο προπονήσεις

Ο Τούρκος συμφώνησε με τους «πράσινους» ως το 2025 με απολαβές ένα εκατ. ευρώ ετησίως

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να κινείται εδώ και μέρες στο ρυθμό του Φατίχ Τερίμ με τον Τούρκο προπονητή που διαδέχθηκε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει αναλάβει ήδη την ομάδα και να έχει κάνει δύο προπονήσεις, αλλά ως τώρα δεν υπήρχε φωτογραφία με την υπογραφή του συμβολαίου.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, λοιπόν, το… κάλυψε κι αυτό. Με ανάρτησή της στα social media της παρουσίασε στον 70χρονο «αυτοκράτορα», όπως τον αποκαλούν στην Τουρκία, να υπογράφει το συμβόλαιό του με τους «πράσινους». Στην λεζάντα της ανάρτησης αναφέρεται: «Όλα εδώ αρχίζουν», ενώ πέραν της εικόνας με τον Τερίμ και το συμβόλαιο υπάρχει ακόμη μια να φορά ένα πράσινο κασκόλ. Όλα αυτά μερικές ώρες πριν από την επίσημη παρουσίασή του σήμερα (29/12) στις 15:00 στην Εθνική Πινακοθήκη.

Ο Φατίχ Τερίμ συμφώνησε με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, για συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2025, ενώ θα αμείβεται με ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως, αν και στο deal προβλέπονται και μια σειρά από μπόνους, αναλόγως με τις επιτυχίες της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments