Αθλητισμός

Λούτον – Τσέλσι 2 – 3: Ο περίπατος πήγε να γίνει εφιάλτης

Λούτον – Τσέλσι 2 – 3: Ο περίπατος πήγε να γίνει εφιάλτης
Η Τσέλσι έμοιαζε να πετυχαίνει μια εύκολη νίκη στο Λούτον, όμως αγχώθηκε, πριν τελικά επικρατήσει με σκορ 3-2 για την 20ή αγωνιστική της Premier League

Χορταστικό ήταν το παιχνίδι που άνοιξε την 20ή αγωνιστική της Premier League, αφού η Τσέλσι νίκησε 3-2 εκτός έδρας τη Λούτον, πέτυχε την τρίτη νίκη της στο πρωτάθλημα μέσα στον Δεκέμβριο, έφτασε τους 28 βαθμούς και βρίσκεται στη δέκατη θέση της βαθμολογίας, ένα βαθμό κάτω από τη Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ και τρεις πάνω από τους Γουλβς. 

Ήταν σχεδόν ενδεικτικό παιχνίδι Τσέλσι, που δεν μπορεί να απαγκιστρωθεί των παθογενειών που την ταλανίζουν την τελευταία τετραετία. Ο περίπατος παραλίγο να γίνει εφιάλτης, άλλωστε η Λούτον είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Ογκμπένε, στο 90+2′, και αφού είχε επιστρέψει, μέσα από ένα θυελλώδες οκτάλεπτο, όταν σκόραρε δύο φορές με τον Μπάρκλεϊ στο 80′ και τον Αντεμπάγιο στο 87′. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chelsea FC (@chelseafc)

Η Τσέλσι είχε για πρωταγωνιστή τον Πάλμερ, ο οποίος σκόραρε δις, στο 12′ και το 70′, ενώ ο Μαντουέκε, ο οποίος την είχε σώσει ευστοχώντας στο πέναλτι με την Άστον Βίλα την προηγούμενη αγωνιστική, είχε ανοίξει την ψαλίδα στο 37′. Η Λούτον είχε σκοράρει με τον Αντεμπάγιο στο 75′, με τον VAR να αποφαίνεται ότι δεν υπάρχει γκολ, ενώ πρωτύτερα, στο 43′, ο έλεγχος στο ριπλέι είχε δείξει ότι δεν υπήρχε και πέναλτι για λογαριασμό της. 

Η Λούτον γνώρισε τη 12η ήττα της σε 19 παιχνίδια στην Premier League και παραμένει τρίτη από το τέλος, ένα βαθμό κάτω από τη 17η Έβερτον και τέσσερις πάνω από τη 19η Μπέρνλι

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments