Αθλητισμός

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πρώτος σε όλο το ΝΒΑ σε ψήφους για το All Star Game

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πρώτος σε όλο το ΝΒΑ σε ψήφους για το All Star Game

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο,Το 73ο All Star Game του ΝΒΑ θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου στην έδρα των Ιντιάνα Πέισερς και η ψηφοφορία των φιλάθλων έχει αρχίσει, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι στην 1η θέση αυτή τη στιγμή αφού 2.171.812 άτομα έχουν δηλώσει ότι θέλουν να τον δουν στο παρκέ εκείνη την ημέρα.

Οι φίλαθλοι, ως γνωστόν, είναι αυτοί που αποφασίζουν τους συμμετέχοντες στο All Star Game

Το 73ο All Star Game του ΝΒΑ θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου στην έδρα των Ιντιάνα Πέισερς και η ψηφοφορία των φιλάθλων έχει αρχίσει, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι στην 1η θέση αυτή τη στιγμή αφού 2.171.812 άτομα έχουν δηλώσει ότι θέλουν να τον δουν στο παρκέ εκείνη την ημέρα.

Οι φίλαθλοι, ως γνωστόν, είναι αυτοί που αποφασίζουν τους συμμετέχοντες στο All Star Game και για τον Greek Freak το θέμα δεν είναι αν θα πάρει μέρος αλλά αν θα συγκεντρώσει περισσότερες ψήφους από οποιονδήποτε άλλο.

Προς το παρόν πάντως, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο Αντετοκούνμπο είναι όντως στην 1η θέση έχοντας συγκεντρώσει 2.171.812 ψήφους, αφήνοντας στη 2η τον ΛεΜπρον Τζέιμς που έχει 2.008.645 ψήφους ενώ πιο πίσω είναι οι Κέβιν Ντουράντ και Τζέισον Τέιτουμ.

Δείτε αναλυτικά πόσες ψήφους έχει ο κάθε παίκτης μέχρι στιγμής…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments