Lifestyle

Η Τατιάνα Στεφανίδου φωτογραφίζεται με την καλλονή κόρη της, Λυδία και πανάκριβα κοσμήματα

Η Τατιάνα Στεφανίδου φωτογραφίζεται με την καλλονή κόρη της, Λυδία και πανάκριβα κοσμήματα

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/@tatistefanidou

Η Τατιάνα Στεφανίδου "μοιράστηκε" μία σέλφι με την κόρη της, Λυδία Ευαγγελάτου, στον προσωπικό της λογαρισμό στο Instagram.

Μπορεί η κόρη της Τατιάνας Στεφανίδου να βρίσκεται μακριά λόγω σπουδών, ωστόσο, όταν επισκέπτεται η μία την άλλη περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί.

Η παρουσιάστρια του TLive δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία από έξοδό τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou)

Και οι δύο είναι άκρως εντυπωσιακές επιλέγοντας να φορέσουν μαύρο φόρεμα με το καθένα να έχει τη δική του λεπτομέρεια.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Τατιάνα Στεφανίδου έγραψε λίγα μόνο λόγια που η σημασία τους αν μη τι άλλο είναι σημαντική.

«Μάνα κόρη, ένας άρρηκτος πανίσχυρος δεσμός που εξαλείφει και το τελευταίο ίχνος του εγώ», γράφει στην ανάρτησή της και άπαντες έσπευσαν να σχολιάσουν και να τις ευχηθούν για τη νέα χρονιά.

Τατιάνα Στεφανίδου: «Επιλέγουμε αν θα είμαστε ευτυχισμένοι ή δυστυχισμένοι»

Τις δικές της ευχές θέλησε να στείλει η Τατιάνα Στεφανίδου στην πρώτη εκπομπή της χρονιάς στους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν το TLive.

Η παρουσιάστρια προχώρησε σε ένα ιδιαίτερο μήνυμα κάνοντας λόγο για επιλογές και τόνισε πως η υγεία είναι αυτή που πρέπει να υπάρχει πρώτα από όλα.

«Φίλοι μου, θέλω να ξεκινήσω με ευχές για καλή χρονιά. Πάνω από όλα, εύχομαι στον καθένα από εσάς που μας παρακολουθεί από το σπίτι, υγεία, πολλή αγάπη στη ζωή του, ευτυχία, ευημερία και θέλω πάντα να σκέφτεστε ότι όλα είναι εδώ.

Η ευτυχία είναι θέμα επιλογής. Εάν δεν μας συμβαίνει κάτι συνταρακτικό, αν δεν έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα υγείας, αν δεν έχουμε κάτι το οποίο ανατρέπει τη ζωή μας, την καθημερινότητά μας, μια απώλεια.

Τα υπόλοιπα είναι θέμα επιλογής.

Επιλέγουμε αν θα είμαστε ευτυχισμένοι. Εμείς το επιλέγουμε και κάνουμε πράγματα γι’ αυτό. Επιλέγουμε αν θα είμαστε δυστυχισμένοι.

Να θυμάστε λοιπόν, ότι αν έχετε την υγεία σας, αν είστε εσείς και η οικογένειά σας καλά, επιλέξτε τον δρόμο της ευτυχίας, επιλέξτε να είστε καλά, επιλέξτε το χαμόγελο.

Αυτό είναι το μήνυμά μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments