Αθλητισμός

OLYMPIACOS BC: Η ενημέρωση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ για τις αναμετρήσεις του Ιανουαρίου

OLYMPIACOS BC:  Η ενημέρωση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ για τις αναμετρήσεις του Ιανουαρίου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με 2/2 τη διπλή αγωνιστική, επικρατώντας και της Μονακό μετά την Αρμάνι Μιλάνο. Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να διασχίζουν τον... καυτό Ιανουάριο, έχοντας να δώσουν ακόμα τρεις αναμετρήσεις στο ΣΕΦ.

Τρεις αναμετρήσεις ακόμα έχει να δώσει στο ΣΕΦ για τον Ιανουάριο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με 2/2 τη διπλή αγωνιστική, επικρατώντας και της Μονακό μετά την Αρμάνι Μιλάνο. Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να διασχίζουν τον… καυτό Ιανουάριο, έχοντας να δώσουν ακόμα τρεις αναμετρήσεις στο ΣΕΦ.

Οι δύο εξ αυτών για τη EuroLeague, με τα εισιτήρια για τα παιχνίδια απέναντι στη Μακάμπι και την Άλμπα Βερολίνου να είναι κανονικά στη διάθεση των φίλων του όλο αυτό το διάστημα.

Άλλωστε οι φίλοι του Ολυμπιακού τιμούν την ομάδα με την παρουσία τους, γεμίζοντας συνεχώς το ΣΕΦ με επτά sold out ήδη στην EuroLeague.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια

«Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και προγραμματισμό των φιλάθλων, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι συνεχίζεται κανονικά η πώληση των εισιτηρίων για τους Ευρωπαϊκούς αγώνες του ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, καθώς επίσης και για τον Αγώνα της STOIXIMANBASKETLEAGUE.

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα προς πώληση σε πρώτη φάση, μέσω του www.olympiacosbc.gr από το www.ticketmaster.gr, είτε μέσω του τηλεφωνικού κέντρου, στο τηλέφωνο 2111996007.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments