Αθλητισμός

«Βόμβα» μεγατόνων από την Γαλλία για τον Μέσι και την Παρί Σεν Ζερμέν…

«Βόμβα» μεγατόνων από την Γαλλία για τον Μέσι και την Παρί Σεν Ζερμέν…

Πηγή Φωτογραφίας: instagram leo messi, Πιο συγκεκριμένα τα δημοσιεύματα από την Γαλλία αναφέρουν πως οι Παριζιάνοι προσπάθησαν να συσφίξουν τις σχέσεις με το «France Football» προκειμένου ο Αργεντίνος σταρ να κατακτήσει την Χρυσή Μπάλα του 2021.

Η Παρί φέρεται να άσκησε πιέσεις προς το «France Foοtball» προκειμένου ο Μέσι να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα του 2021.

Πιο συγκεκριμένα τα δημοσιεύματα από την Γαλλία αναφέρουν πως οι Παριζιάνοι προσπάθησαν να συσφίξουν τις σχέσεις με το «France Football» προκειμένου ο Αργεντίνος σταρ να κατακτήσει την Χρυσή Μπάλα του 2021.

Οι άνθρωποι της Παρί προσέλαβαν για λίγους μήνες ως υπεύθυνο επικοινωνίας τον Πασκάλ Φερέ (πρόεδρο του περιοδικού), προκειμένου να δημιουργηθεί ένα «λόμπι» που θα προωθούσε τον 36χρονο αστέρα.

Ο Φερέ από την πλευρά του πάντως διέψευσε την οποιαδήποτε προσπάθεια προώθησης του Λιονέλ Μέσι εις βάρος άλλων υποψηφίων για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi)

Όλα αυτά έρχονται να προστεθούν μετά και την αποκάλυψη του σκανδάλου  για πιθανή φοροδιαφυγή στην πολύκροτη μεταγραφή του Νεϊμάρ το 2017 στην οποία όπως αποκαλύπτουν τα γαλλικά δημοσιεύματα εμπλέκεται και ο Υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας.

Θυμίζουμε πως το συγκεκριμένο deal είναι το ακριβότερο στην ιστορία του ποδοσφαίρου φτάνοντας τα 222 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments