Ελλάδα

Αγία Παρασκευή: Σοκάρει ο πατέρας του 14χρονου – “Απείλησαν ξανά το παιδί”- Άφαντοι οι δράστες

Αγία Παρασκευή: Σοκάρει ο πατέρας του 14χρονου – “Απείλησαν ξανά το παιδί”- Άφαντοι οι δράστες

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Νέες απειλές δέχτηκε ο 14χρονος στην Αγία Παρασκευή, όπως αποκάλυψε ο πατέρας του μιλώντας για την περιπέτεια και το συνεχές bulling που δέχεται το παιδί του και έχει αναστατώσει την οικογένεια.

Ο εισαγγελέας ανηλίκων έχει ενημερωθεί από την ΕΛ.ΑΣ. για το συμβάν και αναμένονται τις επόμενες ώρες εξελίξεις

Νέες απειλές δέχτηκε ο 14χρονος στην Αγία Παρασκευή, όπως αποκάλυψε ο πατέρας του μιλώντας για την περιπέτεια και το συνεχές bulling που δέχεται το παιδί του και έχει αναστατώσει την οικογένεια.

Ο πατέρας του 14χρονου παιδιού που δέχθηκε άγρια επίθεση στις 2 Ιανουαρίου από τρεις ανηλίκους στην Αγία Παρασκευή, προχώρησε στην αποκάλυψη ότι άγνωστο άτομο κάλεσε τον γιο του χθες το βράδυ και τον απείλησε.

Η Αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε καμία σύλληψη για το περιστατικό βίας, με τους δράστες και τους γονείς τους να παραμένουν άφαντοι. Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, ωστόσο, ο εισαγγελέας ανηλίκων έχει ενημερωθεί από την ΕΛ.ΑΣ. για το συμβάν και αναμένονται τις επόμενες ώρες εξελίξεις.

«Εγώ πιστεύω ότι πρωτίστως η οικογένεια πρέπει να δίνει την πρέπουσα σημασία στα παιδιά όταν μεγαλώνουν και να τους βάζει όρια ώστε να γίνουν σωστοί άνθρωποι και μέλη της κοινωνίας», σημείωσε ο πατέρας στο OPEN αναφερόμενος στα περιστατικά βίας ανηλίκων που έχουν πάρει το τελευταίο διάστημα μεγάλες διαστάσεις. «Όταν μία οικογένεια δεν είναι σε θέση να παρέχει αυτές τις κατευθύνσεις στα παιδιά, τότε είναι χρέος της πολιτείας και όλων μας να συνεισφέρουμε είτε μέσω των κοινωνικών υπηρεσιών, είτε μέσω ειδικών για να μην καταλήγουν τα παιδιά να κάνουν πράγματα, όπως αυτά που έκαναν στο παιδί μου », πρόσθεσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments