Ελλάδα

Εξελίξεις στην υπόθεση του Μεσολογγίου: Κάμερα «έπιασε» τον 50χρονο να μπαίνει σε χωράφι

Εξελίξεις στην υπόθεση του Μεσολογγίου: Κάμερα «έπιασε» τον 50χρονο να μπαίνει σε χωράφι

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο,Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Ο 50χρονος είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον 31χρονο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε υλικό από κάμερα της Ιονίας Οδού, στο οποίο φαίνεται ο 50χρονος κρεοπώλης, ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον 31χρονο, να μπαίνει σε χωράφι λίγο μετά την εξαφάνιση του άνδρα σύμφωνα με το messolonghivoice.gr.

Ελεύθερος ο 51χρονος κρεοπώλης

Σε εξέλιξη βρίσκονται για έκτη ημέρα οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό 31χρονου στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου. Τις έρευνες της ομάδας 25 ατόμων συνδράμουν στελέχη της 6ης ΕΜΑΚ με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο Τζόρνταν.

Μαζί με τις Αρχές ψάχνουν η οικογένεια και φίλοι του στη θέση Άγιος Θωμάς, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα μέχρι αυτή την ώρα.

Οι έρευνες επικεντρώνονται στην περιοχή γύρω από τις εγκαταστάσεις των παλιών ΤΕΙ, όπου έδωσε για τελευταία φορά σήμα το κινητό του τηλέφωνο.

Ελεύθερος αφέθηκε χθες ο 50χρονος κρεοπώλης είχε προσαχθεί για την υπόθεση, ο οποίος είναι και ο άνθρωπος που είδε τον 31χρονο για τελευταία φορά και τον μετέφερε στις εγκαταστάσεις των ΤΕΙ. Υπενθυμίζεται, ότι στην κατοχή του 50χρονου βρέθηκε ένα μαχαίρι, του απαγγέλθηκε η κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής, καταδικάστηκε σε τέσσερις μήνες με αναστολή και αφέθηκε ελεύθερος.

Ό ίδιος πάντως, το απόγευμα της Τρίτης -ολοκληρώθηκε νέος κύκλος κατάθεσής του στην Ασφάλεια- επανέλαβε πως το μόνο που έκανε ήταν να μεταφέρει τον αγνοούμενο στη διασταύρωση των ΤΕΙ, στην παλιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων. Από εκείνη τη στιγμή -όπως είπε- δεν τον είδε ξανά. Οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να παρατείνουν την κράτησή του και έτσι του επετράπη να αποχωρήσει, ωστόσο έχουν εντοπίσει αντιφάσεις στην κατάθεσή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments