Lifestyle

Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν πιστεύω πια στον γάμο, το έκανα μια φορά και τέλος»

Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν πιστεύω πια στον γάμο, το έκανα μια φορά και τέλος»

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/elena_hristopoulou

Έλενα Χριστοπούλου: «Πάρα πολλοί από αυτούς που στήριξα, υπήρξαν αχάριστοι»

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 11/1, η Έλενα Χριστοπούλου και μεταξύ άλλων μίλησε για το θέμα της υιοθεσίας παιδιών, τη συνεργασία της με τη Φαίη Σκορδά στην πρωινή εκπομπή, τις συζητήσεις που έχει για να είναι σε εκπομπή του OPEN, αλλά και τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά.

View this post on Instagram

A post shared by Elena Christopoulou (@elena_hristopoulou)

«Όσο μεγαλώνω προσπαθώ να γλυκάνω και να δείχνω την αλήθεια μου. Είναι πράγματα που είχα μέσα μου πολλα χρόνια, έχω αρχίσει και ηρεμώ και βγαίνει ο εαυτός μου», είπε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου.

«Δεν μετανιώνω καθόλου»

Η γνωστή μάνατζερ μίλησε για την εμπειρία της στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

«Ήταν ωραία εμπειρία. Δεν μετανιώνω καθόλου που τελείωσε και που το έκανα. Το αγαπώ πολύ, είναι στην καρδιά μου και μου έκανε σε πολλά πράγματα καλό», τόνισε, ενώ για το γεγονός ότι έπαιρνε θέση μόνο σε συγκεκριμένα θέματα, απάντησε:

«Δεν μπορούν να μιλάνε όλοι για όλα. Έχω δυσανεξία όταν βγαίνει κάποιος και μιλάει για όλα. Η αλήθεια, είναι σπουδαίο πράγμα. Δεν μπορείς να έχεις μια αυλή. Κάποια στιγμή θα πέσεις σε βρώμικα νερά. Οφείλω στους ανθρώπους να λέω την αλήθεια, αλλά ζητάω κι εγώ το ίδιο και είμαι έτοιμη για αυτή».

Οι συζητήσεις με το OPEN

Η Έλενα Χριστοπούλου βρίσκεται σε συζητήσεις για μια εκπομπή τύπου The View.

«Μου αρέσουν οι γυναικείες παρέες, η κάθε μια έχει τη δική της προσωπικότητα και τα δικά της βιώματα. Νομίζω ότι αν θα γίνει, πραγματικά θα μπορεί να έχει ενδιαφέρον. Έχω κάνει κάποιες πολύ ωραίες και ευχάριστες κουβέντες, αυτό θα πω».

Για το αν τη νέα σεζόν για τη δούμε ξανά στο GNTM, απάντησε:

«Μου άρεσε πολύ ο ρόλος μου εκεί. Η Ηλιάνα, ο Καράβας και η Ζενεβιέβ, είναι παιδιά του Star, εγώ δεν είμαι άνθρωπος του καναλιού. Δεν έχω κάνει καμία κουβέντα. Ούτε με την Ηλιάνα το έχουμε συζητήσει. Κανείς δεν ξέρει κάτι».

Για το ότι λειτουργεί σαν ασπίδα για τα «παιδιά της»: «Δεν χρειάζεται να είσαι μητέρα για να αγαπάς τους ανθρώπους όπως τους αξίζει. Η Ηλιάνα δεν θεωρώ ότι έχει χτυπηθεί αρκετά. Θεωρώ ότι όλες οι γυναίκες στην τηλεόραση από παντού τις κοπανάνε. Όσο μπορούν, ανάλογα με το τι στήριξη έχουν. Θεωρώ ότι όλες σας έχετε περάσει πολλά. Η Ηλιάνα είναι μεγάσλη γυναίκα πια. Μπορεί να μιλήσει μόνη της».

«Έχω εισπράξει πολύ αχαριστία κι έχω υπάρξει αχάριστη κι εγώ», δήλωσε.

«Όσοι έφυγαν, επιστρέφουν τώρα να μου εξηγήσουν» Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε για την προσωπική της ζωή, μετά τα και τα όσα συνέβησαν με το πολύβουο διαζύγιό της.

«Τα τελευταία χρόνια είμαι πολύ καλά. Κέρδισα έναν πολύ ωραίο αγώνα, κέρδισα τα πάντα και είμαι περήφανη. Και γι αυτό και για τους φίλους μου που ήταν δίπλα μου σε αυτήν τη δύσκολη κατάσταση.

Όσοι έφυγαν, ήταν ελάχιστοι και τον τελευταίο καιρό επιστρέφουν, με γαλήνη και ηρεμία, να μου εξηγήσουν κάποια πράγματα», επεσήμανε.

«Με τίποτα δεύτερο γάμο» Εντελώς αντίθετη με τον γάμο δήλωσε στη συνέχεια.

«Με τίποτα δεν θα έκανα δεύτερο γάμο. Μόνο που το σκέφτομαι ανατριχιάζω. Δεν πιστεύω ποια στον γάμο, πιστεύω στις οικογένειες και να έχουν ελευθερία και αγάπη», τόνισε.

Αναφορικά με το θέμα της υιοθεσίας αποκάλυψε: «Θα ήθελα πάρα πολύ να είναι εύκολο να υιοθετήσεις ένα παιδί. Έχω μπει στη διαδικασία αρκετές φορές, αλλά είναι πάντα πολύ δύσκολο και αυτό πρέπει να σταματήσει».

Η Έλενα Χριστοπούλου τόνισε ότι στιλιστικά της αρέσει πολύ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Βίκυ Καγιά, η Έλλη Στάη και η Ράνια Τζίμα.

«Η Βίκυ πάντα μου άρεσε. Έχουμε μιλήσει όταν βρεθήκαμε, δεν έχω να χωρίσω κάτι. Ό, τι έγινε, έγινε, δεν έχουμε να χωρίσουμε κτήματα ή σπίτια. Υπό συνθήκες μπορεί να ξανασυνεργαζόμουν. Η ζωή είναι μικρή για να ασχολούμαστε με κουταμάρες».

«Αυτοί που βγαίνουν και λένε “είμαι άνθρωπος της χώρας, έχω στυλ”, είναι αυτοί που δεν έχουν», επεσήμανε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments