Lifestyle

Καλληφώνη – Μάστορας: Ερωτευμένοι στη Νέα Υόρκη!

Καλληφώνη – Μάστορας: Ερωτευμένοι στη Νέα Υόρκη!

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/@garifalia.kalifoni

Η Γαρυφαλλιά πραγματοποίησε το ταξίδι στη Νέα Υόρκη για επαγγελματικούς λόγους, με τον Χρήστο Μάστορα να την ακολουθεί.

Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι ζευγάρι, αν και αποφεύγουν να μιλήσουν γι’ αυτό δημόσια στις «συναντήσεις» τους με τους εκπροσώπους του Μίντια.

View this post on Instagram

A post shared by Garifalia kalifoni (@garifalia.kalifoni)

Το μοντέλο και επιχειρηματίας βρίσκεται σχεδόν κάθε βράδυ στο Έναστρον όπου εμφανίζεται ο αγαπημένος της με την μπάντα του, τις Μέλισσες, και τον Σάκη Ρουβά και τα βλέμματα όλων πέφτουν επάνω της. Όμως, όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με τους ρεπόρτερ των εκπομπών, επιλέγουν την οδό της σιωπής με συνέπεια ειδικά η Γαρυφαλλιά Καληφώνη να δεχτεί πέρυσι γενναίο κατσάδιασμα από τη «Super Κατερίνα» για την «απαξιωτική» συμπεριφορά της προς τους δημοσιογράφους.

Φέτος λοιπόν το ζευγάρι επέλεξε να απολαύσει τις πρώτες ημέρες του 2024 μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, με ένα ταξίδι – αστραπή, όσο τους επιτρέπουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, στη Νέα Υόρκη.

Εκεί, απόλαυσαν ανενόχλητοι όλα όσα έχει να προσφέρει το Μεγάλο Μήλο σε ταξιδιώτες με ανησυχίες και απαθανατίστηκαν στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της πόλης, κάτω από τα γιγάντια billboards και ξενοδοχείο όπου έμειναν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments