Αθλητισμός

Περιστέρι – ΠΑΟΚ 71-35: Κουρασμένος και με το μυαλό στην… Τόφας ο δικέφαλος

Περιστέρι – ΠΑΟΚ 71-35: Κουρασμένος και με το μυαλό στην… Τόφας ο δικέφαλος

Πηγή Φωτογραφίας: [366411] BASKET LEAGUE 2023-2024 / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΠΑΟΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)

Το Περιστέρι πήρε τη νίκη κόντρα στον... κουρασμένο και άκρως απογοητευτικό ΠΑΟΚ

Το Περιστέρι πήρε τη νίκη κόντρα στον… κουρασμένο και άκρως απογοητευτικό ΠΑΟΚ για την 14η αγωνιστική της Basket League με 71-35 και απέκτησε μεγάλο πλεονέκτημα για τη μάχη της τετράδας απέναντι στο “Δικέφαλο του Βορρά” ο οποίος έχει το μυαλό στον “τελικό” με την Τόφας!

Το Περιστέρι πήρε όχι απλώς μια ευρύτατη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά μια νίκη που του δίνει τεράστιο πλεονέκτημα σε οποιαδήποτε ισοβαθμία απέναντι στον “Δικέφαλο του Βορρά”. Πλέον τις δύο ομάδες χωρίζουν δύο νίκες στη βαθμολογία της Basket League με την ομάδα του Σπανούλη να έχει περισσότερες πιθανότητες για μια θέση στην πρώτη τετράδα.

Ο ΠΑΟΚ προδόθηκε από την κούραση καθώς είχε αγωνιστεί μεσοβδόμαδα στην Προύσα σε ματς δύο παρατάσεων κόντρα στην Τόφας και πλέον στρέφει την προσοχή του στον “τελικό” απέναντι στους Τούρκους με φόντο ένα εισιτήριο για τους 16 του Basketball Champions League, εκεί που βρίσκεται ήδη το Περιστέρι. Ούτε ένα τρίποντο δεν πέτυχαν οι παίκτες του Τακιανού (0/17).

Από νωρίς μπροστά το Περιστέρι, καμία ασίστ για τον ΠΑΟΚ στην πρώτη περίοδο

Στα αγωνιστικά το Περιστέρι επέβαλλε από νωρίς το ρυθμό του. Ο Ζερμέν Λοβ είχε ξεκινήσει ορεξάτος στο πλάι του Ράγκλαντ ενώ Κασελάκης και Τόμπσον προσέθεταν σκορ κάτω από τη ρακέτα.

Το σημαντικότερο όμως για την ομάδα του Σπανούλη ήταν πως λειτουργούσε υποδειγματικά στην άμυνα περιορίζοντας στο έπακρο τη δημιουργία του ΠΑΟΚ που ολοκλήρωσε το δεκάλεπτο χωρίς ασίστ, με τον Τακιανό να βλέπει τον Μακνίς να αποσύρεται προσωρινά τραυματίας και τον Μπελιάουσκας να μην επιστρέφει ξανά στο παρκέ.

Με το μυαλό στην… Τόφας ο ΠΑΟΚ, έκανε ότι ήθελε το Περιστέρι

Με αναπάντητο 11-0 ξεκίνησε στο τρίτο δεκάλεπτο το Περιστέρι με τον Κασελάκη να στέλνει τη διαφορά στο +33 (57-24), που ήταν και η υψηλότερη τιμή της. Κάπου εκεί ξεκίνησε και η διαχείριση από τον Σπανούλη με τους παίκτες του να έχουν αφήσει εμφανώς το πόδι από το γκάζι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments