Ελλάδα

Φρίκη με νέα υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με ανήλικα κορίτσια

Φρίκη με νέα υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με ανήλικα κορίτσια

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΥΑΔΙΚΤΥΟ

Η «Λορέλα» από την Αλβανία, ο συνεργός της και οι πλούσιοι «πελάτες»

Μία νέα υπόθεση … Κολώνου σοκάρει και πάλι το πανελλήνιο, με θύμα ένα 17χρονο σήμερα κορίτσι, με την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων να προχωράει σε τρεις συλλήψεις κατηγορουμένων για βαρύτατα αδικήματα, όπως –μεταξύ άλλων- για «γενετήσιες πράξεις με ανήλικη που δεν συμπλήρωσε τα 15 έτη, κατ’ εξακολούθηση».

Οι μαστροποί, με βασικό πρωταγωνιστή μία 31χρονη γυναίκα, έβρισκαν ανήλικες κοπέλες τις οποίες έπειθαν να συμμετάσχουν στο κύκλωμα με αντάλλαγμα τα χρήματα.

Βασικό θύμα της «Λορέλα» ήταν μία 15χρονη κοπέλα που είχε προσεγγίσει δήθεν φιλικά ήδη από το 2022. Η 31χρονη την έπεισε να αρχίσει να εκδίδεται και μάλιστα της έβρισκε η ίδια «πελάτες», ενώ από την αμοιβή της κοπέλας, η ίδια κρατούσε τα «ποσοστά» της.

Ο τρίτος συλληφθείς συνευρέθηκε ερωτικά, με τις ανήλικες μέσα στο σπίτι του, στον Κορυδαλλό Αττικής, καταβάλλοντας 100 ευρώ στην καθεμία.

Επίσης, τόσο κατά το ίδιο χρονικό διάστημα όσο και σε προγενέστερο χρόνο, είχε συνευρεθεί ερωτικά με τα ανήλικα κορίτσια, τόσο «από κοινού» με αυτές όσο και ξεχωριστά σε διαφορετικούς χρόνους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε, την 10-01-2024, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, απ’ όπου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος των κατηγορουμένων για τα ανωτέρω αδικήματα και η υπόθεση παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση στο 10ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών, απ’ όπου και εκδόθηκαν τα Εντάλματα Σύλληψης.

Απο την έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί στα σπίτια των δυο Ελλήνων συλληφθέντων προς ανεύρεση στοιχείων που σχετίζονται με την υπόθεση, κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστήριων καθώς και ένα αεροβόλο όπλο στην οικία του ενός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments