Lifestyle

Duran Duran: Έρχονται το καλοκαίρι στην Ελλάσα στην πλατεία Νερού

Duran Duran: Έρχονται το καλοκαίρι στην Ελλάσα στην πλατεία Νερού

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/Release Athens Festival

Οι Βρετανοί stars της pop θα δώσουν μια συναυλία στην πλατεία Νερού για το Release Festival

Νιώθουμε σαν να είμαστε ήδη εκεί. Μόλις μάθαμε ότι οι Duran Duran έχουν προγραμματίσει να έρθουν το καλοκαίρι στην Ελλάδα, αρχίσαμε να ψάχνουμε τα μαυρόασπρα T-shirts με τις φωτογραφίες τους, να θυμόμαστε τον Σάιμον Λε Μπον και την παρέα του, να ξαναβλέπουμε τα βιντεοκλίπ τους, ιστορίες μιας άλλης ζωής, μαζί με την ταινία του Τζέιμς Μποντ «Α View to a Kill», που είχαν γράψει το ομώνυμο τραγούδι. Την Πέμπτη 18 Ιουλίου θα βρίσκονται για μια μοναδική συναυλία στην πλατεία Νερού για το Release Athens 2024.

Όσοι είχαμε την τύχη να δούμε τους Duran Duran στις προηγούμενες εμφανίσεις τους στη χώρα μας ξέρουμε γιατί απολαμβάνουμε κάθε τους live, με τόση ενέργεια και ασκήσεις ισορροπίας στο χθες και στο σήμερα, στη μόδα και στην τέχνη.

View this post on Instagram

A post shared by Duran Duran (@duranduran)

Οι Duran Duran δεν θεωρούνται τυχαία οι πρωτοπόροι των βιντεοκλίπ. Δεν ξέρουμε αν εξακολουθούν να κάνουν ανταύγειες στα μαλλιά τους, να έχουν προτίμηση στο δέρμα, στις παγιέτες και τις υπερβολικές βάτες, αλλά ως γνήσιοι stars της pop μουσικής έχουν καταφέρει να σταματήσουν τον χρόνο.

Oι Βρετανοί καλλιτέχνες, Duran Duran, θα έχουν και καινούργια δουλειά να μας παρουσιάσουν ζωντανά, αφού έχουν λανσάρει πρόσφατα το άλμπουμ «Danse Macabre», σε ένα show με πρωτοποριακό ήχο και ύφος, με 13 κομμάτια, αλλά ευχόμαστε να ακούσουμε και όλα τα αγαπημένα τραγούδια που έχουμε ξεχωρίσει χρόνια τώρα από την παγκόσμια δισκογραφία.

Το τελευταίο τους άλμπουμ έχει χαρακτηριστεί από «μεγάλο μακάβριο γλέντι» μέχρι «σκέτη απόλαυση» και «ένα μεστό άλμπουμ με αίσθηση του χιούμορ».

View this post on Instagram

A post shared by Big Issue (@bigissueuk)

Και αν κρίνουμε από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες τους, δεν μοιάζουν να έχουν χάσει και την αγάπη τους για το εκκεντρικό στυλ, με κάτι λαχούρια, ψυχεδελικά μοτίβα, γραβάτες και φλούο σακάκια, χαρακτηριστικά από τη δεκαετία του ’80. Σαν να μην πέρασε μια μέρα; Έχουν διασκευάσει από Ρόλινγκ Στόουνς μέχρι Μπίλι Άιλις, έχουν παίξει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ live για το Platinum Jubilee της βασίλισσας, ήταν sold out στην Αμερική, στον Καναδά, στην Ιρλανδία, στην Αγγλία… Και στην Αθήνα; Ξεσκονίζουμε ήδη στίχους και σακάκια με παγιέτες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments