Lifestyle

Ιωαννίδου για ομόφυλα: «Δύο άνδρες δεν μπορούν να αλλάξουν πάνες και να φροντίσουν ένα μωρό»

Ιωαννίδου για ομόφυλα: «Δύο άνδρες δεν μπορούν να αλλάξουν πάνες και να φροντίσουν ένα μωρό»

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN / Super Κατερίνα

«Είμαι σύζυγος Φρέντυ Γερμανού! Δεν μπορεί ο Φρέντυ Γερμανός να είχε μια χαζή και αγράμματη»

Ένα από τα πρόσωπα που σχολίασε ο Νίκος Μουρατίδης στο blog του, είναι και η Μαρία Ιωαννίδου, σχετικά με τα όσα είπε η ίδια για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

View this post on Instagram

A post shared by Elena’s Diary Blog (@elenasdiary_blog)

Πιο συγκεκριμένα, στο ξέσπασμά του που σχολιάστηκε περισσότερο για την επίθεση στη Χριστίνα Λαμπίρη και την κόρη της, ο Νίκος Μουρατίδης αναφέρθηκε και στην ηθοποιό, γράφοντας: «Μιλάει για ένα τόσο σοβαρό θέμα η Μαρία Ιωαννίδου, ως τι; Με τι σπουδές; Μια γυναίκα που δεν έκανε παιδί και που έγινε γνωστή μασώντας τσίχλα σε ταινίες του Δαλιανίδη;».

Με δηλώσεις της στο «Super Κατερίνα», η Μαρία Ιωαννίδου έδωσε την απάντησή της στον Νίκο Μουρατίδη, χωρίς να κρύβει το πόσο ενοχλημένη είναι με την αναφορά του στο πρόσωπό της.

«Παιδιά, μην τρελαθούμε τελείως. Λίγο σεβασμό στην επαγγελματική μου πορεία. Ποια είναι η πορεία του κυρίου Μουρατίδη; Δεν θυμάμαι» είπε.

Συνέχισε σε έντονο ύφος, λέγοντας: «Εμένα με θυμούνται, γιατί έχω καταθέσεις στον χώρο από 6 ετών. Είμαι εγγράμματη, άσχετα από όσα λέει ο κύριος Μουρατίδης που δεν με γνωρίζει καν. Και παρακαλώ πολύ, μην προσβάλλουμε τον Φρέντυ Γερμανό. Είμαι σύζυγος Φρέντυ Γερμανού! Δεν μπορεί ο Φρέντυ Γερμανός να είχε μια χαζή και αγράμματη! Τι θα έλεγε 20 χρόνια;».

Η Μαρία Ιωαννίδου ξέσπασε τέλος, τονίζοντας: «Ντροπή πια! Ντροπή! Θα πνιγεί απ’ την κακία του και θα σκάσει! Έλεος!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments