Αθλητισμός

Έριξε «βόμβα» ο Κέντρικ Ναν για το μέλλον του!

Έριξε «βόμβα» ο Κέντρικ Ναν για το μέλλον του!

Πηγή Φωτογραφίας: Kendrick Nunn beim Warm Up / Aktion / Oberkörper / Sport / Basketball / Euroleague EL Herren / Saison 2023/2024 / 10.11.2023 / ALBA Berlin vs. Panathinaikos Athen / copyright: contrast / O.Behrendt / contrast photoagentur / 10439 Berlin Meyerheimstr.8 / Tel: +49 1723152300 / [email protected] / MWSt-7 Prozent / FA-Prenzlauer Berg St.Nr. 31/222/60192 Berl. Volksb. IBAN: DE37100900005881632006 / BIC: BEVODE

Έριξε «βόμβα» ο Κέντρικ Ναν

Ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός στην τέταρτη περίοδο και κατάφερε να πάρει τη νίκη επί της Παρτίζαν, έχοντας κορυφαίο τον Κέντρικ Ναν.

Ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε στο θετικό αποτέλεσμα, την πιθανότητα παραμονής του στην Ελλάδα και τη νέα σεόν, ενώ στάθηκε και στο εντυπωσιακό του μπλοκ πάνω στον Ματέους Πονίτκα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ναι μπορώ να κάνω και τάπες. Έχω δει πολλά chasedown μπλοκ του ΛεΜπρόν Τζέιμς και ακόμα μαθαίνω από αυτόν. Κάνω αυτό που χρειάζεται η ομάδα. Όταν είμαστε κάπως αργοί, είμαι εκεί να ανεβάσω την ενέργεια, είτε αυτό είναι στην άμυνα, είτε στο να ωθήσω τους συμπαίκτες μου. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο το ματς με την Παρτίζαν, αλλά πήραμε την νίκη.

Προσαρμόστηκα σχετικά γρήγορα. Το βασικό είναι ότι εδώ στην Ευρώπη τα ματς έχουν χαμηλό ρυθμό και έτσι κάθε κατοχή μετράει, αλλά προσαρμόστηκα και αισθάνομαι πολύ άνετα στο παρκέ και λατρεύω την ατμόσφαιρα».

Για την πιθανότητα να παραμείνει και τη νέα σεζόν: «Φυσικά το έχω σκεφτεί. Αν υπάρχει κάποια ομάδα στην Euroleague για την οποία θέλω να παίξω, είναι σίγουρα εδώ. Δεν έχω φανταστεί να πάω σε κάποια άλλη ομάδα της EuroLeague. Το λατρεύω εδώ για να είμαι ειλικρινής».

Πηγή: top10.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments