Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Βίτορ Ούγκο

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Βίτορ Ούγκο

Πηγή Φωτογραφίας: [366602] ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΒΙΤΟΡ ΟΥΓΚΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Βραζιλιάνου στόπερ

Μετά τούς Λημνιό, Ακαϊντίν και Ντραγκόφσκι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος περιμένει τα επόμενα 24ωρα τον Τάσο Μπακασέτα, είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή και του Βίτορ Ούγκο που προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο πριν τις 17:00 την Κυριακή (21/1).

Ο φετινός Ιανουάριος είναι πολύ «γεμάτος» για τους Πράσινους που έχουν ήδη κάνει τρεις μεταγραφές και έχουν έτοιμες άλλες δύο. Η μία είναι αυτή του Μπακασέτα και η άλλη είναι αυτή του Βίκτορ Ούγκο, ο οποίος βρίσκεται πλέον στην Αθήνα.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, όπως αναμενόταν, ήρθε στη χώρα μας μετά την οριστική συμφωνία που υπάρχει τόσο με τον ίδιο όσο και με τη Μπαΐα και θα βρίσκεται στο γήπεδο της Λεωφόρου για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο.

Από εκεί και πέρα, τη Δευτέρα (22/1) ο Βίτορ Ούγκο θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του και θα ανακοινωθεί επισήμως από την ΠΑΕ, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments