Lifestyle

Η on air συγκίνηση του Φώτη στα τρυφερά λόγια της Ελένης Ροδά [vid]

Η on air συγκίνηση του Φώτη στα τρυφερά λόγια της Ελένης Ροδά [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ Πρωίαν σε είδον

Η Ελένη Ροδά μίλησε με τρυφερά λόγια για τον Φώτη, με εκείνον να συγκινείται και να δίνει πάσα στην Τζένη να κλείσει την εκπομπή!

Η Ελένη Ροδά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά, «Πρωίαν σε είδον» και μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον παρουσιαστή.

View this post on Instagram

A post shared by Fotis Sergoulopoulos (@serfotis)

«Έχουμε μια αγάπη από παλιά» είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος για την καλεσμένη του.

Η Ελένη Ροδά συνέχισε, λέγοντας: «Από μικρό από τότε που πρωτοβγήκε, μωρό ήταν» και προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση στον παρουσιαστή: «Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Ελένη να είσαι καλά» είπε και βούρκωσε από τη συγκίνηση.

Αμέσως έκανε νόημα στη συμπαρουσιάστριά του, Τζένη Μελιτά και τους συνεργάτες του να προχωρήσουν τη ροή του προγράμματος και εκείνη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, λέγοντας: «Φωτάκο μου, αγόρι μου, τι ωραία που περνάμε αυτή είναι εκπομπάρα παιδιά, συγγνώμη θα ξανάρθουμε αύριο».

Φώτης Σεργουλόπουλος: Είναι δικαίωμα του καθένα αν θέλει να παντρευτεί – Το θέμα είναι να μπορεί να παντρευτεί

Σε συζήτηση που είχαν στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» για τον γάμο την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η καλεσμένη, Λένα Παπαληγούρα, μίλησαν για το δικαίωμα του γάμου.

Πιο συγκεκριμένα, η Λένα Παπαληγούρα είπε: «Ο γάμος είναι μια ισχυρή μετάβαση στη ζωή των ανθρώπων, ακόμα και αν είναι ένα συμβολικό γεγονός. Σηματοδοτεί το πέρασμα σε μια άλλη φάση. Όλες αυτές οι μεταβάσεις στη ζωή, ακόμα και αυτές που είναι κατά κοινή ομολογία χαρμόσυνες, προσδίδουν και μια δυσκολία στους ανθρώπους. Δηλαδή το γεγονός ότι αποφασίζεις να επισημοποιήσεις τη σχέση σου είναι κάτι πολύ ωραίο, συνήθως είναι πολύ ωραίο για τους συγγενείς σου. Εγώ το βίωσα πολύ ωραία, αλλά ξέρω ότι είναι δύσκολο. Όπως και η γέννηση ενός παιδιού που είναι για όλους μας χαρά, για κάποιους άλλους ανθρώπους να είναι ένα δύσκολο γεγονός. Και το λέω αυτό γιατί καμιά φορά αντιμετωπίζεται λίγο ως ταμπού όταν κάποιος δυσκολεύεται που παντρεύτηκε και λέμε: “Μα γιατί; Έπρεπε να χαίρεται”. Γιατί έπρεπε σώνει… Νομίζω ότι όλες αυτές οι μεταβάσεις εμπεριέχουν και τη δυσκολία της μετακίνησης από μια φάση της ζωής σε μια άλλη».

Με τη σειρά του ο Φώτης Σεργουλόπουλος τόνισε: «Είναι δικαίωμα του καθένα να αποφασίζει τι θέλει να κάνει στη ζωή του. Αν θέλει να παντρευτεί… Βέβαια, το θέμα είναι να μπορεί να παντρευτεί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments