Πολιτική

Μητσοτάκης: Διαδικτυακά η συμμετοχή του στο roadshow της JP Morgan στη Νέα Υόρκη

Μητσοτάκης: Διαδικτυακά η συμμετοχή του στο roadshow της JP Morgan στη Νέα Υόρκη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Διαδικτυακά θα συμμετάσχει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο roadshow της JP Morgan στη Νέα Υόρκη σύμφωνα με ανακολινωση που εξέδωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών, καθώς επέστρεψε με γρίπη Α Η1Ν1 από τις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός.

Διαδικτυακά θα συμμετάσχει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο roadshow της JP Morgan στη Νέα Υόρκη

Διαδικτυακά θα συμμετάσχει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο roadshow της JP Morgan στη Νέα Υόρκη σύμφωνα με ανακολινωση που εξέδωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών, καθώς επέστρεψε με γρίπη Α Η1Ν1 από τις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός.

Η ανακοίνωση

Σας ενημερώνουμε ότι, για λόγους υγείας, η συμμετοχή του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στο «J.P. Morgan Greece Investment Forum», που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Νέα Υόρκη την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. Δεν αναμένεται να υπάρξει καμία άλλη αλλαγή στις υπόλοιπες εργασίες του Συνεδρίου.

Υπουργικό Συμβούλιο: Πιθανόν την Τετάρτη η συνεδρίαση

Υπενθυμίζεται πως αναβλήθηκε, επίσης, το προγραμματισμένο για σήμερα Τρίτη υπουργικό συμβούλιο, στο οποίο θα συζητείτο το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Όσον αφορά στο υπουργικό συμβούλιο, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι, δεδομένης της πορείας της υγείας του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία εξελίσσεται καλά, υπάρχει ένα ενδεχόμενο να συνεδριάσει ακόμα και αύριο, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Έτσι, το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια δεν θα πάει πιο πίσω, καθώς η κυβέρνηση θέλει να προχωρήσει σε αυτό το κομμάτι. Ο στόχος είναι να πάρει το «πράσινο φως», να μπει σε διαβούλευση και να οδεύσει προς ψηφοφορία στην Ολομέλεια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments