Ελλάδα

Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία σήμερα – Έρχεται κρύο και παγεροί βοριάδες από την Κυριακή

Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία σήμερα – Έρχεται κρύο και παγεροί βοριάδες από την Κυριακή

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΠΕΤΣΕΣ Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024 (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Με ήπιες καιρικές συνθήκες θα κυλήσει η σημερινή ημέρα παρά το γεγονός ότι το πρωί θα έχει αρκετό κρύο.

Σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες. Τοπικές νεφώσεις θα υπάρχουν στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός, σε συνδυασμό με κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -10 έως 8 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -5 έως14, στην Ήπειρο από -1 έως 14, στη Θεσσαλία από -2 έως 13 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 0 έως 14-16, στα Επτάνησα από 2 έως 15 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου από 3 έως 13 βαθμούς και στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη από 6 έως 14-15 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο και στο Ιόνιο 6 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια και αρκετό κρύο νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 12 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 2-4 βαθμούς χαμηλότερες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments