Lifestyle

Μεγάλη Βρετανία: Εξιτήριο για την Κέιτ Μίντλετον – Ανησυχία για τον βασιλιά Κάρολο

Μεγάλη Βρετανία: Εξιτήριο για την Κέιτ Μίντλετον – Ανησυχία για τον βασιλιά Κάρολο

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Kate Middleton

Χωρίς να κυκλοφορήσει ούτε μία φωτογραφία της

Εξιτήριο πήρε η Κέιτ Μίντλετον πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο 14 ημέρςμετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα.

Το παλάτι του Κένσινγκτον προχώρησε σε ανακοίνωση κάνοντας λόγο ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στο σπίτι της στο Ουίνδσορ.

View this post on Instagram

A post shared by Kate Middleton (@_kate_middleton_royal)

Αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν υπάρχει καμία φωτογραφία από τη στιγμή που αποχωρεί από το νοσοκομείο καθώς η οικογένεια επιθυμεί πλήρη ιδιωτικότητα.

Θυμίζουμε ότι η ακριβής φύση της χειρουργικής επέμβασης δεν έχει αποκαλυφθεί, με τα δημοσιεύματα να οργιάζουν για την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας καθώς διάφορες φημολογίες κάνουν λόγο για καρκίνο.

Κέιτ Μίντλετον: Τι συμβαίνει με την υγεία της; Είναι τελικά καρκίνος;

Οι επίσημες πληροφορίες από το Παλάτι κάνουν λόγο για χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα και αποθεραπεία τριών μηνών που όμως δεν είναι καρκίνος. Την ίδια στιγμή οι φήμες οργιάζουν για τι είδους επέμβαση θα κρατήσει την πριγκίπισσα 15 μέρες στο νοσοκομείο και τρεις μήνες εκτός των καθηκόντων της.

Ο Γιώργος Σατσίδης μίλησε στην εκπομπή Happy Day σύμφωνα με τις δικές του πληροφορίες, τι ειπε:

«Σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες, διάφοροι βρετανοί δημοσιογράφοι κάνουν λόγο για κάποιο πρόβλημα στους κοιλιακούς μύες. Ωστόσο ένας πάρα πολύ έμπιστος ανταποκριτής του Λονδίνου στο L.A μου είπε ότι ήταν καρκίνος. Το έχουν αντιμετωπίσει βέβαια, αλλά ας ευχηθούμε τα καλύτερα…».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments