Ελλάδα

Άδωνις: Οι συμβάσεις όλων των συμβασιούχων εργαζομένων του ΕΣΥ παρατείνονται μέχρι τις 30 Ιουνίου 2024

Άδωνις: Οι συμβάσεις όλων των συμβασιούχων εργαζομένων του ΕΣΥ παρατείνονται μέχρι τις 30 Ιουνίου 2024

Πηγή Φωτογραφίας: [366898] ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Διάλογος πραγματοποιήθηκε μεταξύ του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και του προεδρείου της ΠΟΕΔΗΝ, στο γραφείο του υπουργού Υγείας

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και του προεδρείου της ΠΟΕΔΗΝ, στο γραφείο του υπουργού Υγείας, ο Άδωνις Γεωργιάδης όπου ανακοίνωσε στους συνδικαλιστές εργαζόμενους ότι οι συμβάσεις όλων των συμβασιούχων εργαζομένων του ΕΣΥ της χώρας μας παρατείνονται μέχρι τις 30 Ιουνίου 2024.

Τι συνέβη νωρίτερα 

Ένταση επικράτησε έξω από το υπουργείο Υγείας, όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης κατέβηκε για να συνομιλήσει με εκπροσώπους της ΠΟΕΔΗΝ. Ο Άδωνις Γεωργιάδης θέλησε να έρθει σε επικοινωνία με τους εκπροσώπους της ΠΟΕΔΗΝ, ωστόσο ορισμένοι μίλησαν «γαλλικά» στον υπουργό Υγείας. Κάποιος μάλιστα κατά την αποχώρηση του Άδωνι Γεωργιάδη, πέταξε καφέδες προς το μέρος του χωρίς να τον πετύχει.

Αντιπροσωπεία της ΠΟΕΔΗΝ έχει ανέβει στο γραφείο του υπουργού Υγείας, Αδωνι Γεωργιάδη, προκειμένου να συζητήσουν μετά την ένταση που επικράτησε νωρίτερα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments