Lifestyle

Κλέλια Ρένεση: Απαντάει πρώτη φορά για το αναφυλακτικό σοκ που κόντεψε να της στοιχίσει τη ζωή

Κλέλια Ρένεση: Απαντάει πρώτη φορά για το αναφυλακτικό σοκ που κόντεψε να της στοιχίσει τη ζωή

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/kleliarenesi_fp

«Έπαθα ένα αναφυλακτικό σοκ, πήρα ένα αντιφλεγμονώδες και την “άκουσα” λίγο… Έπειτα πήγα στο Λαϊκό νοσοκομείο, με εξυπηρέτησαν οι γιατροί, ήταν πολύ επείγον. Δεν αντιμετωπιζόταν από το σπίτι δηλαδή αυτό»

Η Κλέλια Ρένεση μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού για το αναφυλακτικό σοκ που έπαθε και για την κατάσταση της υγείας της αυτή τη στιγμή.

«Έπαθα ένα αναφυλακτικό σοκ, πήρα ένα αντιφλεγμονώδες και την “άκουσα” λίγο… Έπειτα πήγα στο Λαϊκό νοσοκομείο, με εξυπηρέτησαν οι γιατροί, ήταν πολύ επείγον. Δεν αντιμετωπιζόταν από το σπίτι δηλαδή αυτό.

View this post on Instagram

A post shared by Klelia Renesi (@klelia_renesi)

Τώρα προσπαθώ να επανέλθω, έχω πάρει πάρα πολλές ενδοφλέβιες ενέσεις. Σε λίγο θα το αποβάλλει ο οργανισμός μου φαντάζομαι, θέλει μια δυο μέρες. Έχω επιστρέψει στο σπίτι μου τώρα, θεωρητικά έχω βγει από τον κίνδυνο. Εννοείται πως τρόμαξα αλλά είμαι αλλεργική σε πολλά πράγματα, έχω ξαναπάθει αλλεργικό σοκ.

Το νοσοκομείο και οι γιατροί ήταν φοβεροί, έχουν τρομερές δυνατότητες. Δεν πρέπει να είναι υποστελεχωμένα τα νοσοκομεία. Θα πρέπει να αμείβονται σωστά οι γιατροί γιατί αν δεν με είχαν βοηθήσει τόσο άμεσα οι γιατροί, τώρα δεν θα ζούσα…».

Κλέλια Ρένεση: Στο νοσοκομείο με σφοδρό αναφυλακτικό σοκ – «Μου έσωσαν κυριολεκτικά τη ζωή»

Σφοδρό αναφυλακτικό σοκ υπέστη το βράδυ της Τετάρτης η Κλέλια Ρένεση, μα αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Όπως αποκάλυψε η ίδια με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πέρασε τη νύχτα στο Λαϊκό, εκεί όπου οι γιατροί της έσωσαν, όπως έγραψε, τη ζωή.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Λαϊκό Νοσοκομείο και στους γιατρούς αλλεργιολόγους της χθεσινοβραδινής εφημερίας. Μου έσωσαν κυριολεκτικά τη ζωή από σφοδρό αναφυλακτικό σοκ. Περάσαμε παρέα μια ρομαντική βραδιά με αδρεναλίνες , κορτιζόνες κ όλα τα καλά, άκρως εξυπηρετικοί, άμεσα διαθέσιμοι κ με ειλικρινές ενδιαφέρον.

Το λέω κ θα το ξαναπώ η δημόσια Υγεία είναι κ θα είναι η προτεραιότητα όλων των πολίτων. Πρέπει να διαφυλάξουμε την σωστή λειτουργία των δημοσίων νοσοκομείων, την επαρκή στελέχωση τους σε προσωπικό αλλά κ τις σωστές συνθήκες που οι γιατροί διεξάγουν το έργο τους. Οι δημόσιοι γιατροί πρέπει να αμείβονται επαρκώς για όλο αυτό που προσφέρουν . Ευχαριστώ για όλα όλους κ όλες απ την βραδινή μου περιπέτεια!», έγραψε η Κλέλια Ρένεση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments