Ελλάδα

“Ο Άλλος Άνθρωπος”: Νέα μαρτυρία “φωτιά” για τον Πολυχρονόπουλο

“Ο Άλλος Άνθρωπος”: Νέα μαρτυρία “φωτιά” για τον Πολυχρονόπουλο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Σε νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον ιδρυτή του «Άλλου Ανθρώπου», Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, προχωρούν πρώην εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας.

Οι λογαριασμοί που χρησιμοποιούνταν για την κοινωνική κουζίνα, σύμφωνα με τον εθελοντή, ήταν έξι.

Σε νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον ιδρυτή του «Άλλου Ανθρώπου», Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, προχωρούν πρώην εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας. Πολλά ερώτηματα δημιουργούνται γυρώ από τα χρήματα που μαζεύονταν από τις δωρεές. Πρώην εθελοντής μίλησε στον Alpha και, μεταξύ άλλων, περιέγραψε ότι ο ιδρυτής του Άλλου Ανθρώπου τους έδινε οδηγίες να κρύβονται όταν έκαναν αναλήψεις χρημάτων από ΑΤΜ. «Μετρούσα τα χρήματα που είχαν κατατεθεί στον λογαριασμό και είχα δει έως 60.000 ευρώ σε 1,5 μήνα. Το μεγαλύτερο ποσό που είχα σηκώσει ήταν 7.500 ευρώ για να πάνε στα μπουζούκια» λέει αρχικά ο πρώην εθελοντής.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος τους έλεγε «να καλύπτουμε τα χαρακτηριστικά και να έχουμε πιο σκυφτά το κεφάλι για τις κάμερες στα ΑΤΜ» προσθέτοντας ότι «δεν τολμούσαμε να ρωτήσουμε» γιατί δίνονταν αυτές οι οδηγίες.

Όπως πρόσθεσε ο ίδιος πρώην εθελοντής στον Άλλο Άνθρωπο «οι λογαριασμοί και οι κάρτες που χρησιμοποιούσαν όσοι ήταν στον οικογενειακό κύκλο του Πολυχρονόπουλο ήταν έξι».

Κατά την ίδια μαρτυρία «στην κοινωνική κουζίνα υπάρχει υπολογιστής που μαζευόταν μαζι με συγγενείς του (σ.σ. ο Πολυχρονόπουλος) και έπαιζε. Ξεκινούσαν από 1.500 ευρώ, άλλες φορές από 2.500 ευρώ. Μπορούσε να υπάρχουν 4.500 ευρώ στον λογαριασμό και να μηδενίζονταν μέσα σε μια ώρα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments