Lifestyle

Αλέξανδρος Μουμούρης: «Πάω τα κορίτσια στο σχολείο, μαγειρεύω εγώ τις πηγαίνω σε δραστηριότητες»

Αλέξανδρος Μουμούρης: «Πάω τα κορίτσια στο σχολείο, μαγειρεύω εγώ τις πηγαίνω σε δραστηριότητες»

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/Νάντια Γιαννακοπούλου

Αλέξανδρος Μουμούρης: «Σαν μπαμπάς μ' αρέσει να χτενίζω μαλλιά, να κάνω αγκαλιές και να είμαι πιο ανεκτικός με τα παιδιά»

Ο Μάξιμος Μουμούρης μίλησε για τα τρία παιδιά του και τη σύζυγό του, Νάντια Γιαννακοπούλου, στην εκπομπή «Μπαμπα-δες» το απόγευμα του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maximos Moumouris (@maximilian_mour_)

Αρχικά, για χαρακτηριστικά δικά του ή της γυναίκας του που βλέπει να έχουν οι κόρες του, ο Μάξιμος Μουμούρης ανέφερε: «Φυσικά, αφού όταν συμβαίνει κάτι, το σχολιάζουμε αμέσως με τη Νάντια, “αυτό είναι δικό σου, αυτό είναι δικό μου”. Όπως εγώ βλέπω πάνω μου πράγματα του πατέρα μου, έτσι βλέπω πράγματα που κάνουν τα κορίτσια που είναι δικά μου ή της Νάντιας. Παλιά εκνευριζόμουν πάρα πολύ [βλέποντας πράγματα πάνω στις κόρες μου]. Βλέπεις τη δικιά σου παθογένεια, τη δικιά σου ανισορροπία και λες “δεν μπορεί αυτό να συμβαίνει και στο παιδί μου”. Αλλά αυτό λειτουργεί τελείως υποσυνείδητα, αυτοματοποιημένα, αλλά αν καταλάβεις ότι συμβαίνει αυτό, οφείλεις να το αποδεχτείς και πας παρακάτω».

Στη συνέχεια, είπε: «Με τη Νάντια είμαστε σχεδόν 22 χρόνια. Αυτό που συμβαίνει με την Νάντια νομίζω πως είναι ότι απλά έχουμε επιτρέψει να ωριμάσουμε παράλληλα, να επιτρέψουμε δηλαδή ο ένας στον άλλον να πάει στον δρόμο του. Κάτι που στην αρχή δεν ήταν αυτονόητο και έπρεπε να γίνει δουλειά για να μπορέσουμε να το αποδεχθούμε αυτό και να πούμε ότι αυτό είναι το μόνο κέρδος που μπορούμε να έχουμε για τη σχέση μας. Σιγά σιγά ωριμάζουμε, αλλάζουμε και χαιρόμαστε που ακριβώς βλέπουμε ο ένας τον άλλον να αλλάζει και να ωριμάζει. Όλο αυτό άρχισα να λειαίνεται με την άφιξη των παιδιών και ειδικό με το τρίτο. Το πρώτο και το δεύτερο ήταν γροθιές, ήταν ισχυρά σοκ στη σχέση μας. Το τρίτο όμως ήταν σαν να ήρθε και έδεσε το γλυκό. Ήταν μεν αυτό που φοβόμασταν πιο πολύ απ’ όλα αλλά ήρθε και έδεσε το γλυκό».

Στο τέλος, τόνισε: «Δηλαδή η σκέψη και η πραγματικότητα, ότι σε λίγο θα είμαστε πέντε, είναι αρκετά σοκαριστική στην αρχή. Όταν όμως ήρθε η Γκρατσιέλα στη ζωή μας, ακόμα και πριν έρθει, στην εγκυμοσύνη της, σιγά-σιγά όλα σαν να έδεσαν κάπως, το τρίτο μέλος στην ομάδα, στην αδελφότητα, τους έκανε έναν πυρήνα δικό τους, ξεχωριστό από τον μεγαλύτερο που είμαστε και εμείς μέσα. Είναι ωραίο παρεάκι, τσακώνονται εννοείται, τώρα ειδικά που η Ιωάννα έχει μπει στην εφηβεία, αλλά είναι πολύ φυσιολογικό, πρέπει να συμβεί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments