Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Οριστικό! Τόμας Μουργκ 2ετίας

ΠΑΟΚ: Οριστικό! Τόμας Μουργκ 2ετίας

Πηγή Φωτογραφίας: [366799] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΙΤΖΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Τόμας Μουργκ έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ και αύριο (06/02) θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, που θα τον κρατήσει στην Τούμπα τα επόμενα τουλάχιστον δύο χρόνια

Ο Αυστριακός έχει ήδη συμφωνήσει με τον Δικέφαλο για συμβόλαιο δυο (συν ενός) χρόνων και αυτό που απομένει να γίνει είναι να έρθει στην Θεσσαλονίκη ο εκπρόσωπος του για τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις.

Ο Μουργκ που ήταν εκτός ομάδας την περασμένη αγωνιστική περίοδο, αλλά λογίζεται ως βασικός φέτος από τον Ραζβάν Λουτσέσκου θα εισπράξει, σύμφωνα με πληροφορίες, για τα δυο χρόνια παραμονής του στην Τούμπα κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ αυξάνοντας τις ετήσιες αποδοχές του.

Βέβαια για να φτάσει σε συμφωνία για την παραμονή του στον ΠΑΟΚ χρειάστηκε να μειώσει τις αρχικές του απαιτήσεις που ήταν αρκετά μεγάλες (ζητούσε 50% αύξηση).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εισηγήθηκε την παραμονή του στην ομάδα εκτιμώντας το γεγονός ότι έδειξε φέτος ότι μπορεί να προσφέρει πολλές λύσεις στην επίθεση του Δικεφάλου.

Ο Αυστριακός έχει μέχρι τώρα εννιά γκολ, από τα οποία οκτώ στο πρωτάθλημα και τρεις ασίστ, δείχνοντας ότι αποτελεί σημαντικό κομμάτι στο γκρουπ που χρησιμοποιεί ο προπονητής του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Πηγή: sport24.gr//Σάββας Τσιομπάνογλου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments