Ελλάδα

Δολοφονία Μπάμπη στο Μεσολόγγι: Ανακτήθηκαν διαγραμμένα μηνύματα του κρεοπώλη – Τι γράφουν

Δολοφονία Μπάμπη στο Μεσολόγγι: Ανακτήθηκαν διαγραμμένα μηνύματα του κρεοπώλη – Τι γράφουν

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot Διαγραμμένα μηνύματα από το κινητό του κρεοπώλη, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, κατάφεραν να ανακτήσουν οι Αρχές.

Επικοινωνίες του κατηγορούμενου με έξι άτομα για λαθρανασκαφές

Διαγραμμένα μηνύματα από το κινητό του κρεοπώλη, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, κατάφεραν να ανακτήσουν οι Αρχές.

Σε αυτά υπάρχουν συνομιλίες για αρχαία αντικείμενα και τρόπους διάθεσής τους προς πώληση.

Πριν από 20 ημέρες είχε γίνει άρση του τραπεζικού απορρήτου του κατηγορούμενου κρεοπώλη. Εκεί εντοπίστηκαν ύποπτες συναλλαγές με ποσά που δε δικαιολογούνταν. Τότε ξεκίνησε μία έρευνα των αστυνομικών, καθώς φάνηκαν να προκύπτουν ενδείξεις για κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας, το οποίο δρα στην περιοχή του Μεσολογγίου.

Οι ενδείξεις αυτές επιβεβαιώθηκαν σήμερα και με στοιχεία, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι αστυνομικοί έχουν πάρει το πρώτο μέρος των διαγραμμένων μηνυμάτων από το κινητό του 51χρονου κρεοπώλη.

Στα μηνύματα αυτά υπάρχουν επικοινωνίες του κατηγορούμενου με έξι άτομα για λαθρανασκαφές, παράνομα ευρήματα και τρόπους πώλησης αρχαίων αντικειμένων.

Τα πρόσωπα αυτά, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Γιώργο Σόμπολο, με τα οποία είχε συνομιλίες ο κρεοπώλης θα κληθούν για κατάθεση και τα κινητά τους θα κατασχεθούν για περαιτέρω έρευνες.

«Ο Μπάμπης ίσως έμαθε κάτι που δεν έπρεπε»

Αγνωστο παραμένει το κίνητρο της δολοφονίας του Μπάμπη ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την καραμπίνα του.

Μιλώντας χθες, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης εκτίμησε πως πιθανόν ο Μπάμπης να έμαθε κάτι άθελά του για τον κρεοπώλη που τον έβαλε σε κίνδυνο.

«Πιθανόν, και αυτό είναι δικό μου σενάριο, ο Μπάμπης να είδε κάτι άθελά του, να άκουσε κάτι που δεν έπρεπε. Να βρέθηκε δηλαδή στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή. Ενδεχομένως να απείλησε τον κρεοπώλη ότι θα αποκάλυπτε στις αρχές αυτό που έμαθε, αν δεν του επέστρεφε τα χρήματα που του δάνεισε και τότε εκείνος ή εκείνοι τους οποίους αφορούσε, αποφάσισαν να τον βγάλουν από τη μέση» είπε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments