Lifestyle

Παπουτσάκη: «Δεν σκέφτηκα να μείνω στον γάμο μου λόγω των παιδιών – Υπήρχαν πάντα προβλήματα»

Παπουτσάκη: «Δεν σκέφτηκα να μείνω στον γάμο μου λόγω των παιδιών – Υπήρχαν πάντα προβλήματα»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/@katerina_papoutsaki)

Παπουτσάκη: Δεν έχει σημασία όταν χωρίζεις αν είσαι παντρεμένος ή όχι αλλά αν έχεις παιδιά, το κάνει πιο σύνθετο - Δεν είναι εύκολος ένας χωρισμός για τα παιδιά

Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά και πώς το διαχειρίστηκε με τον έχοντας στο μυαλό το καλό των παιδιών τους.

View this post on Instagram

A post shared by Katerina Papoutsaki (@katerina_papoutsaki)

Συγκεκριμένα η ηθοποιός ανέφερε ότι: «To 2023 ήταν δύσκολο, χώρισα μετά από 10-11 χρόνια. Δεν έχει σημασία αν χωρίζεις παντρεμένος ή όχι αλλά αν έχεις παιδιά το κάνει πιο σύνθετο. Δεν είναι εύκολος ένας χωρισμός για τα παιδιά. Το δουλεύουμε, είμαι από πάνω στο πώς το αντιλαμβάνονται. Ζητήσαμε βοήθεια από ψυχολόγο.

Δεν πέρασε από το μυαλό μου να μείνω στον γάμο μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά μας. Επειδή προβλήματα υπήρχαν πάντοτε, ένας καλός γνώμονας για να μείνεις, είναι επειδή υπήρχαν παιδιά. Το σκέφτεσαι 2 και 3 φορές, δεν το συζητώ».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη αναφέρθηκε στα παιδιά της λέγοντας ότι: «Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών. Χώρισαν όταν ήμουν 6-7 χρονών και τα λάθη που έχω ζήσει είναι αυτά που προσπαθώ να μην αναπαράγω, γιατί είναι χαραγμένα στο συναίσθημά μου.

Πρέπει να πάρει καλή σχέση στους γονείς, δεν πρέπει τα παιδιά να αντιλαμβάνονται τον “πόλεμο”. Χρειάζεται να υπάρχει ειρήνη αλλά ταυτόχρονα και ειλικρίνεια. Πολύ συχνά με ρωτάει ο Μάξιμος γιατί χωρίσαμε. Οι γιορτές ήταν trigger σημείο. Αισθανόταν περίεργα που δεν ήταν και με τους δυο γονείς του μαζί. Κάνει κύματα όλο αυτό μέσα του, ηρεμεί και κάτι το ξυπνάει. Είμαι σε πολύ καλή φάση έχω τα παιδιά μου, περνάω πολύ χρόνο με τους φίλους μου και έχω τη δουλειά μου που την αγαπάω πάρα πολύ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments