Αθλητισμός

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΦΗ: Επέστρεψε στις νίκες και «καθάρισε» από το πρώτο δεκάλεπτο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΦΗ: Επέστρεψε στις νίκες και «καθάρισε» από το πρώτο δεκάλεπτο

Πηγή Φωτογραφίας: [367147] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΟΦΗ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να αποτελεί παρελθόν και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να είναι στα επίσημα του γηπέδου

Με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να αποτελεί παρελθόν και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να είναι στα επίσημα του γηπέδου, ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 4-0 τον ΟΦΗ για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League, άφησε πίσω του την ήττα από τον Παναθηναϊκό και στρέφει την προσοχή του στο ματς της Πέμπτης (15/2) με τη Φερεντσβάρος για το Europa Conference League.

Με τον νέο προπονητής τους να είναι στο Καραϊκάκη για να δει από κοντά το παιχνίδι, οι Ερυθρόλευκοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι με στόχο το γρήγορο γκολ και τελικά στο 10λεπτο το σκορ ήταν ήδη στο 2-0! Οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ στο 6′ με τον Μασούρα μετά την αποτυχημένη προσπάθεια του Μπάουμαν να απομακρύνει τη μπάλα, για να έρθει αμέσως μετά, στο 10′, το δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά με γκολ του Ελ Κααμπί από κοντά μετά το γύρισμα του Φορτούνη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Το ματς, με λίγα λόγια, είχε ήδη γίνει πολύ εύκολο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ήλεγχε πλήρως την κατάσταση, είχε κατοχή μπάλας 73% και έπαιζε με στόχο το τρίτο γκολ, το οποίο δεν άργησε να έρθει. Στο 34′ ο Ποντένσε πρέσαρε ψηλά, πήρε τη μπάλα, απέφυγε τον αντίπαλό του και με ωραίο τελείωμα έγραψε το 3-0, το οποίο ήταν και το σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο αφού στο 39′ ο Κάρμο με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι Ερυθρόλευκοι για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχαν τρία γκολ στο πρώτο μέρος και αυτό δείχνει και το πόσο εύκολη ήταν η αποστολή τους κόντρα στους Κρητικούς που ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν να αντιδράσουν. Όπως και να έχει, ο ΟΦΗ μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με στόχο να συμμαζέψει κάπως την κατάσταση αλλά δεν άργησε να καταλάβει ότι αυτό δεν θα γινόταν.

Στο 58′ ο Φορτούνης… κρέμασε ωραία τον Μπάουμαν, μετά τη μπαλιά που έγινε στην πλάτη της άμυνας, ανεβάζοντας το σκορ στο 4-0, με τους Πειραιώτες να κατεβάζουν ταχύτητα στη συνέχεια. Παρ’ όλα αυτά, θα μπορούσαν να βάλουν και 5ο γκολ, στο 72′, αλλά ο Καμπράλ δεν κατάφερε να βρει δίχτυα από καλή θέση μετά την πάσα του Αλεξανδρόπουλου, με τους φιλοξενούμενους, από την άλλη πλευρά, να έχουν δοκάρι στο 79′ σε εκτέλεση φάουλ του Μπάκιτς.

Εύκολη νίκη, επομένως, για τον Ολυμπιακό, ο οποίος στρέφει πλέον την προσοχή του στο ματς με τη Φερεντσβάρος για το Europa Conference League.

Ολυμπιακός (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε (71΄ Ιμπόρα), Τσικίνιο, Φορτούνης (61΄ Καμπράλ), Μασούρας (77΄ Ναβάρο), Ποντένσε (46΄ Αλεξανδρόπουλος), Ελ Κααμπί (61΄ Γιόβετιτς).

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Μπάουμαν, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης (46΄ Θοράρινσον), Αμπάντα, Γκλάζερ, Γκαγέγος (46΄ Μοσκέρα), Μπάκιτς, Μπάκου (81΄ Ριέρα), Αποστολάκης (61΄ Χιμένεθ), Ισέκα (61΄ Φελίπε Λουίζ).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments