Αθλητισμός

Ολυμπιακός ΟΦΗ: Τα νέα αποκτήματα που διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα!

Ολυμπιακός ΟΦΗ: Τα νέα αποκτήματα που διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα!

Πηγή Φωτογραφίας: [364657] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΟΦΗ - ΟΣΦΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Τα δύο τελευταία χρονικά αποκτήματα της ομάδας του Ολυμπιακού έχουν θέσει δυνατή υποψηφιότητα

Ο λόγος για τους Ρούμπεν Βέζο και Ζοβάνε Καμπράλ. Ο έμπειρος στόπερ (Ρούμπεν Βέζο) από τη μία ενδέχεται σοβαρά να ντεμπουτάρει μαζί με τον Κάρμο στο κέντρο της άμυνας των Ερυθρόλευκων για το Ολυμπιακός – ΟΦΗ. Η άλλη επιλογή ελλείψει του τιμωρημένου Ντόι και εκτός απροόπτου και τραυματία Ρέτσου θα είναι ο Μπιανκόν. Φυσικά την τελική επιλογή θα την κάνει ο υπηρεσιακός τεχνικός, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Όπως και να έχει ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει το 8ο διαφορετικό φετινό κεντρικό αμυντικό του δίδυμο. Τα άλλα δίδυμα που υπήρξαν φέτος στον Ολυμπιακό θυμίζουμε πώς ήταν τα εξής: Ρέτσος – Ντόι, Ρέτσος – Φρέιρε, Ρέτσος – Πορόζο, Ντόι – Μπιανκόν, Ρέτσος – Μπιανκόν, Φρέιρε – Ντόι και Κάρμο – Ντόι. Σε επίπεδο άλλων προσώπων και σε έναν σχηματισμό πιθανότατα στο 4-2-3-1 έχει σημαντικές πιθανότητες για βασικός εξτρέμ ο Καμπράλ, που επίσης εάν είναι στη βασική 11άδα θα κάνει ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό.

Επιπροσθέτως και ο Ελ Καμπί είναι σοβαρός υποψήφιος για βασικός για τη θέση του σέντερ φορ. Άρα μία εκτίμηση 11άδας είναι ως εξής: Πασχαλάκης – Ορτέγα, Μπιανκόν ή Βέζο με Κάρμο και Ροντινέι – Εσε και Ορτα – Μασούρας, Φορτούνης και Καμπράλ ή Ποντένσε – Ελ Καμπί.
Πηγή: gazzetta.gr//Δημήτρης Τομαράς

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments