Lifestyle

Μικαέλα Φωτιάδη: Την κατηγορεί ο κόσμος ότι έμπλεξε με τράφικινγκ – Δεν έκανα έρωτα επί πληρωμή

Μικαέλα Φωτιάδη: Την κατηγορεί ο κόσμος ότι έμπλεξε με τράφικινγκ – Δεν έκανα έρωτα επί πληρωμή

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Mikaela Fotiadis

Μικαέλα Φωτιάδη: «Έχω φάει πολύ ξύλο στη ζωή μου και από σχέσεις μου»

Ανοιχτά μίλησε για τον άγριο ξυλοδαρμό της η Μικαέλα Φωτιάδη στον Νάσο Γουμενίδη και την εκπομπή «Επί τόπου».

View this post on Instagram

A post shared by Mikaela Eleni Fotiadi (@mikaelafotiadi.mamamika)

Το μοντέλο περιέγραψε καρέ καρέ όσα βίωσε ενώ απάντησε και στο γιατί δεν έσπευσε άμεσα μετά το συμβάν στις Αρχές.

«Ήμουν για διασκέδαση, έψαχνα να βρω ταξί, μου επιτέθηκε κάποιος, με τράβηκε από τα μαλλιά αμέσως. Επιτέθηκα γιατί ήμουν πρωταθλήτρια Τάε Κβον Ντο».

«Τον χτύπησα και μετά με χτύπησε πιο πολύ. Την τελευταία μπουνιά θα μπορούσα να την αποφύγω αλλά γύρισα για να δω το πρόσωπό του και μου έδωσε δυνατή μπουνιά».

«Ήταν κάποιος ξένος, δεν ήταν Έλληνες. Είχα σύγκρουση με κάποιον άνθρωπο αλλά φαίνεται πως είχα και με άλλα άτομα χωρίς να το ξέρω».

«Πολλοί μίλησαν για την πρώην σχέση μου. Ειπώθηκαν ψέματα από κοντινό συγγενικό του πρόσωπο σε κάποια εκπομπή, σκέφτηκαν μήπως έκανε κάτι και τον καλύπτουν. Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης θα έκανε κάτι τέτοιο».

Στο γιατί δεν έσπευσε στην αστυνομία μετά το συμβάν εξήγησε ότι: «Ήθελα να βρεθώ στη φωλίτσα μου, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Απλά ήθελα να ηρεμήσω, γι΄αυτό δεν πήγα στην αστυνομία. Έκλαιγα, πονούσα, έκανα εμετούς».

Σε ό,τι αφορά στα σχόλια περί αγοραίου έρωτα η ίδια ξεκαθάρισε: «Μου έχουν κάνει ανήθικες προτάσεις τα χρόνια που είμαι στον χώρο. Δεν σημαίνει ότι όταν λες όχι, θα σε δέρνουν. Τι εννοεί ο κόσμος ότι έχω μπλέξει με τράφικινγκ; Δεν είμαι άνθρωπος που θα έκανε ποτέ έρωτα επί πληρωμή. Είναι εντελώς χαζό αυτό, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Ή μπλέκεις ή δεν μπλέκεις. Ο καθένας από τον καναπέ του θα κάτσουν να μιλήσουν χωρίς να ξέρουν το παραμικρό. Έχω φάει πολύ ξύλο στη ζωή μου και τα μισά δεν τα ξέρουν ούτε οι κολλητές μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments