Αθλητισμός

Παναιτωλικός Ατρόμητος: Σημαντικό τρίποντο και με 10 παίκτες [1-0]

Παναιτωλικός Ατρόμητος: Σημαντικό τρίποντο και με 10 παίκτες [1-0]

Πηγή Φωτογραφίας: [367158] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)

Τι κι αν αγωνιζόταν με 10 παίκτες

Τι κι αν αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 30’ ο Παναιτωλικός νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο στην 22η αγωνιστική της Super League κι ελπίζει βάσιμα στην παραμονή του στην κατηγορία.

Στο 2’ ακυρώθηκε γκολ του Ατρόμητου για οφσάιντ του σκόρερ Αντζιέλσκι και στο 24’ από έξοχη κάθετη του Πέρες ο Καρέλης πλάσαρε σωστά και άνοιξε το σκορ για τον Παναιτωλικό (1-0). Όμως στο 30’ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Οικονόμου για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Εντερ.

Ο Ατρόμητος πίεσε τον Παναιτωλικό, όμως οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που έχασαν την μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 με τον Τσιντώτα να γλιτώνει το γκολ σε σουτ του Μαυρία. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την δική τους μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Αντζιέλσκι, ο οποίος από μισό μέτρο έστειλε τη μπάλα άουτ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panetolikos FC / Παναιτωλικός (@panetolikos_fc)

Στο β’ μέρος ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με στόχο την γρήγορη ισοφάριση και στο 51’ έχασε απίθανη διπλή ευκαιρία: Μακρινή κεφαλιά του Αντζιέλσκι η μπάλα πήρε ύψος, ο Στεργιάκης την ακούμπησε όσο χρειαζόταν, αυτή βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, ο Βαλένσια πήρε το «ριμπάουντ» και από το ένα μέτρο πήρε νέα κεφαλιά που απέκρουσε σωτήρια ο Στεργιάκης! Στη συνέχεια ο Ατρόμητος είχε φλύαρη υπεροχή που προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ο Παναιτωλικός και στο 82’ ο Τσιντώτας έσωσε την ομάδα του σε δυνατό σουτ του Χουάνπι.

Ο διαιτητής Παπαδόπουλος «κιτρίνισε» τους Τζαβέλλα, Μλάντεν, Καρέλη, Εντερ, Καμαρά, Στεργιάκη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στεργιάκης, Οικονόμου, Μλάντεν, Στάγιτς, Μαυρίας (75’ Τσιγγάρας), Ντουάρτε, Πέρεθ (75’ Χουάνπι), Χατζηθεοδωρίδης (37’ Μαλής), Τορεχόν, Ντίαζ (68’ Λιάβας), Καρέλης (68’ Πέδρο).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Κιβρακίδης (76’ Αθανασίου), Τσακμάκης (46’ Καμαρά), Τζαβέλλας, Ντε Μποκ (76’ Τριμάτης), Κούντε, Γκονζάλες, Γιουμπιτάνα (68’ Βέργος), Ρομπάιγ (76’ Ντιρκς), Αντζιέλσκι, Βαλένσια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments